Sipas shpikësit , produkti i tij është ne gjendje te manipuloje fluksin menstrual tek femrat.
Postuar: Para 14 oresh
Vishni atletet dhe filloni vrapin sa më shpejtë për të bërë gati trupin për plazh.
Postuar: Para 16 oresh
Disa mënyra kundër humorit te keq te cilat mund te jene te duhura për te gjetur vetveten.
Postuar: Para 17 oresh
Le të tregohemi të ndershëm. Pirja e një pijeje direkt nga kanoçja është shumë e zakonshme, sidomos kur nuk jeni në shtëpi. Disa prej nesh mund ta pastrojnë pjesën hapëse të kanoçes me një pecetë...
Postuar: Para 18 oresh
Problemet e sistemit tretës krijojnë probleme me shëndetin.
Postuar: Para 41 oresh
Sherebela është një nga bimët më të dobishme dhe do të bënit mirë ta kishit në kopshtin tuaj...
Postuar: Para 2 ditesh
Te besh aktivitet fizik është e rëndësishme, këtë e thonë edhe rekomandimet e reja te OBSH.
Postuar: Para 3 ditesh
Jo domosdoshmërisht duhet të jeni një tip palestre për të përgagitur një smoothie duke përzier fruta e perime që ju sigurojnë një vakt të ushqyeshëm dhe që ju siguron ngopje.
Postuar: Para 4 ditesh
Kryeni këto ushtrime për të pasur një bark si supermodelet.
Postuar: Para 4 ditesh
Çdo moshe ka nevojat e veta. Me kalimin e kohës, ne fakt trupi tenton te ngadalësojë disa funksione.
Postuar: Para 4 ditesh
Askush nuk mund ta mohoj se dhimbjet menstruale janë të padurueshme dhe shkaktojnë vuajtje te femrat.
Postuar: Para 5 ditesh
Te kesh kolesterolin te larte mund te jete shkak për sëmundje te lidhura me sistemin kardiovaskular.
Postuar: Para 5 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV


Reklame
Abissnet