Nëse kur behet fjale për tendence gjeja e pare qe ju vjen ne mendje është ngjyra Greenery, ju këshillojmë te shkoni deri ne fund te artikullit për te mësuar me shume për sa i përket tendencave te...
Postuar: Para 10 oresh
Kushton “vetëm” 230 milion euro
Postuar: Para 10 oresh
Disa gjërat hedhin poshtë të gjithë punë e pastrimit të bërë në shtëpi.
Postuar: Para 11 oresh
Receta e Dites
Postuar: Para 14 oresh
Edhe një gjest i thjesht si te varni fotot ne mure e shtëpisë duhet te behet me kujdes ne mënyrë qe tu jap rezultatin qe dëshironi. Kështu është mire qe te ndiqni disa rregulla për ti vendosur bukur...
Postuar: Para 3 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 3 ditesh
Jo vetëm për Halloween apo Krishtlindje, dritaret janë gjithmonë një telajo e bardhe gati për tu pikturuar me dekore qe komunikojnë stinën apo gjendjen shpirtërore.
Postuar: Para 3 ditesh
Ja se çfarë ngjyre ti lyeni dhomat sipas shkencës.
Postuar: Para 3 ditesh
Kuzhina e huaj
Postuar: Para 4 ditesh
Me dekorin e duhur, një tavolinë mesi mund të shndërrohet në një element dizajni...
Postuar: Para 4 ditesh
Stili shabby chic është një nder te paktet element qe kombinoni ne mënyrë perfekte antiken dhe moderne duke i bere ambientet te sofistikuar por ne te njëjtën kohe edhe romantik.
Postuar: Para 5 ditesh
Sillni sërish në shtëpi stilin dhe arredimin e gjyshërve tanë.
Postuar: Para 5 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10







Reklame
Raiffeisen


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet