Kur flasim për stilin shabby chic ne fakt kemi parasysh një stil te afërt me atë provincial dhe country nga ku diferencohen nga pamja disi me shik dhe romantike.
Postuar: Para 12 oresh
Ajo femra gjithmonë e kuruar, me veshjen perfekte çdo ditë, që edhe pse e urreni paksa dëshironi të mësoni çdo sekret të saj.
Postuar: Para 13 oresh
Receta e Dites
Postuar: Para 16 oresh
Nga nuancat rozë e plotë me shkëlqim deri tek roza pastel janë ngjyra që i japin shtëpisë një pamje moderne, cool dhe elegante. Ja të gjitha objektet që mund të përdorni në nuancën e rozës së lehtë...
Postuar: Para 33 oresh
Ka disa element te cilët mund ta bëjnë tarracën tuaj te shtëpisë se plazhit me komode dhe te bukur. Poltrona për te admiruar pamjen e bukur, bime për te krijuar një kopsht te vogël, çadra dhe tenda...
Postuar: Para 37 oresh
Receta e Dites
Postuar: Para 40 oresh
Këto dekore janë njëkohësisht praktike dhe elegante.
Postuar: Para 2 ditesh
Fjala kyç ne shtëpitë ne stilin amerikan është XXL. Çdo gjë preferohet e tepërt qe nga divanet e mëdhenj dhe te komode tek tavolina ne sallën e ngrënies etj.
Postuar: Para 2 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 3 ditesh
Këto janë lulet e duhura që duhet të mbani në shtëpi, që ndihmojnë në pastrimin e ajrit.
Postuar: Para 3 ditesh
Kuzhina e huaj
Postuar: Para 5 ditesh
Me ardhjen e stinës se bukur është me te vërtet e këndshme te shijoni hapësirat e jashtme për te kaluar momente te bukura relaksi, për te drekuar apo për te festuar. Ja disa ide te bukura nga cilat...
Postuar: Para 5 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9