Tema (Shtëpia.)
Nuk ka nen-kategori
Ja se çfarë ngjyre ti lyeni dhomat sipas shkencës.
Postuar: Para 3 ditesh
Kur ke shumë pak kohë dhe gjërat që duhet të bësh janë shumë, ka nevoje për një strategji.
Postuar: Para 6 ditesh
Luksoz, te tepruar, modern dhe ne disa raste jashtë normales, këto janë sallonet ne shtëpitë e vip-ve.
Postuar: Para 10 ditesh
Ide të thjeshta dhe praktike.
Postuar: Para 14 ditesh
Ju duket sikur shtëpia është gjithmonë rrëmujë edhe pse ju mund të rrini gjithë ditën duke pastruar?
Postuar: Para 21 ditesh
Një shtëpi e pastër do të thotë një jetë e lumtur.
Postuar: Para 26 ditesh
Nëse shtëpia juaj nuk ka dritare të mëdha, mos u shqetësoni ka një zgjidhje.
Postuar: Para 27 ditesh
Ide organizimi për një dollap të pastër, të rregullt, ku çdo gjë të qëndrojë në vendin e duhur.
Postuar: Para 35 ditesh
Dy kate te një luksi ekstrem dhe një panorame prej 360'C qe te heqin frymën për një shifër prej 47 milion dollarë. Jeni gati ti hidhni një sy?
Postuar: Para 38 ditesh
Përmirësoni shëndetin dhe zbukuroni shtëpinë tuaj vetëm përmes luleve.
Postuar: Para 54 ditesh
Rregullat dhe etiketat bazë të mirësjelljes në një darkë mbretërore.
Postuar: Para 55 ditesh
Hapësira e gatimit do të duket dy herë më e madhe me këto truke gjeniale.
Postuar: Para 2 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet