Tema (Tatuazh.)
Nuk ka nen-kategori
Shume elegant, shpesh perfekt dhe simetrik frymëzuar nga natyra apo edhe ide te tjera.
Postuar: Para 4 ditesh
Për te dërguar një mesazh vetvetes apo te tjerëve apo dhe thjeshte për estetik, cilido qoftë motivi pas një tatuazhi nuk mund te mos e pëlqeni.
Postuar: Para 25 ditesh
Qukat gjithmonë kanë qenë një temë e nxehtë. Kush i ka do të donte t’i fshihte, kush nuk i ka do të donte t’i kishte. Nëse bëni pjesë në kategorinë e këtyre të fundit, kemi një zgjidhje për ju:...
Postuar: Para 52 ditesh
Minitatuazhet janë tendenca e momentit, por cilin të zgjedhim? Galeria më poshtë do t’ju ndihmojë...
Postuar: Para 2 muajsh
Bojërat e ujit janë spostuar mbi lëkurë. Ky është trendi i ri i tatuazheve dhe quhet watercolor tattoo apo tatuazhet me efekt boje uji.
Postuar: Para 3 muajsh
Momentet mes orës 23.00 dhe mesnatës janë më magjiket (për lëkurën).
Postuar: Para 3 muajsh
Nëse ju pëlqejnë tatuazhet e krahut, ja disa ide superfeminile dhe seksi, për t’u realizuar me klas....
Postuar: Para 3 muajsh
Tatuazhet me ngjyra duket se do të jetë trendi i 2017.
Postuar: Para 3 muajsh
Mesazhe gëzimi, fjalë e simbole urimesh. Viti i ri fillon me shpresë dhe urime të mëdha që kalojnë nga tatuazhet e vogla (ashtu si i kërkojnë tendencat e fundit).
Postuar: Para 4 muajsh
Këto tatuazhe dhe vendet ku duhen vendosur do të frymëzojnë këto në 2017.
Postuar: Para 4 muajsh
Dëshironi të bëni një tatuazh? Frymëzohuni nga më të bukurat e momentit.
Postuar: Para 5 muajsh
Tatuazhi i parë mund të duket një ide paksa e frikshme, por në fakt aventurat shoqërohen nga frika.
Postuar: Para 5 muajsh

1 2 3 4Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9