Ventouris

Tema (Veshje)
Nuk ka nen-kategori
Ide fantastike stili dhe kombinimi të një fustani të zi.
Postuar: Para 6 oresh
Sezoni i ngrohtë erdhi dhe veshjet e ëmbla, të freskëta dhe romanike duhet të mbahen bukur nga çdo femër.
Postuar: Para 6 oresh
Ahhh... E kuqja. Mbetet një ngjyrë aq e bukur, aq klasike, aq në modë se nuk mund të mos e kesh në dollap. E pamundur.
Postuar: Para 7 oresh
Për femrat shpesh është e vështirë te kënaqen me veten e tyre.
Postuar: Para 9 oresh
Pak shije nga ajo që kanë rezervuar Koleksionet e ‘Alta Moda’ për vjeshtën dhe dimrin që kemi përpara.
Postuar: Para 9 oresh
Frudat janë shume ne mode këtë sezon vetëm se duhet ditur si te vishen qe pamja te mos zhgënjejë.
Postuar: Para 32 oresh
Nder te gjitha ngjyrat e modës për verën 2017 boje qielli është me siguri ajo me ne tendence qoftë për sa i përket veshjeve ashtu dhe aksesoreve.
Postuar: Para 32 oresh
Zbuloni disa kombinimi fantastike qe do doni t'i ndiqni menjëherë.
Postuar: Para 2 ditesh
Ide stilimi ku ndërthuren shumë bukur trendet aktuale me detajet e veshjeve greke.
Postuar: Para 3 ditesh
Një ndër veshjet me protagoniste të verës janë edhe minifundet.
Postuar: Para 3 ditesh
Personazhet e famshëm janë gjithmonë burim i trendeve të fundit të modës, për arsyen e vetme sepse kanë mundësi të përcjellin mesazhet e tyre nëpërmes masmediave dhe portaleve. Si vishen ata për një...
Postuar: Para 4 ditesh
Editorja e stilit të lartë Ali Pew, ka kombinuar disa nga stilet me in të sezonit, duke kombinuar veshje kyç për ti dhënë gardërobës suaj një tjetër frymëmarrje.
Postuar: Para 4 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank