Tema (Veshje .)
Nuk ka nen-kategori
Shikoni si ka evoluar moda e femrave shtatzënë me kalimin e viteve.
Postuar: Para 61 ditesh
Ruani thjeshtësinë dhe prakticitetin.
Postuar: Para 5 muajsh
Thojini lamturmirë kohëve kur një veshje shtatzënie ishte një fustan i madh pa formë dhe paliçeta të sikletshme...
Postuar: Para 10 muajsh
Për t'u ndier edhe me bukur gjate periudhës se shtatzënisë, ja veshjet qe duhet te zgjidhni.
Postuar: Para 21 muajsh
Shikoni disa foto të mahntshmë të fëmijëve të vegjël brenda në ujë. Mimikat që ata bëjnë janë vërtëtë një mrekulli!
Postuar: Para 21 muajsh
Veshja në muajt e fundit të pritjes së ëmbël e ka bërë gjithnjë e më shumë fitimprurës këtë biznes në Hollivud, pasi yjet përkushtohen shumë që stilisti të akomodojë në mënyrë sa më elegante barkun e...
Postuar: Para 28 muajsh
Jepini gji femijes duke qe ne e veshur e mire, por jo me ato veshje te rehatshme dhe praktike.
Postuar: Para 51 muajsh
Edhe pse jeni e rrumbullaket, foshnja juaj eshte mire dhe ju jeni ne forme
Postuar: Para 56 muajsh
Nese jeni shtatezena, sot do tju tregojme moden vjeshte-dimer 2009/2010, firma te cilat ideojne veshje vetem per kete kategori femrash.
Postuar: Para 91 muajsh
Ajo se çfarë do të na pëlqejë të hamë është e ‘shkruar’ madje para se të lindim, bëjnë të ditur studimet e fundit
Postuar: Para 93 muajsh
Te vleresosh bukurin dhe sensualitetin e gruas, edhe gjate shtatezanise eshte e rendesishme.
Postuar: Para 94 muajsh
Artikull me foto
Postuar: Para 100 muajsh

1Reklame
GoTech


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet