Digicom
Digicom
Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
 
 
 
Si te formuloni nje kontrate Sherbimesh (Outsourcing)
 
Shperndaje
ikub#: 1001120019
Si drejtues I nje biznesi, ju mund te keni nevoje qe te merrni sherbime nga te tretet. Sot gjithnje e me shume bizneset marrin sherbime nga te tretet duke ulur ne kete menyre kostot e biznesit, pasi kompani te specializuar ofrojne sherbimin me nje cilesi me te larte dhe kosto me te ulet se sa ju vete me punonjesit tuaj do t’a realizonit.

Si drejtues I nje biznesi, ju mund te keni nevoje qe te merrni sherbime nga te tretet. Sot gjithnje e me shume bizneset marrin sherbime nga te tretet duke ulur ne kete menyre kostot e biznesit, pasi kompani te specializuar ofrojne sherbimin me nje cilesi me te larte dhe kosto me te ulet se sa ju vete me punonjesit tuaj do t’a realizonit. Celesi I suksesit te nje nderrmarje outsourcing eshte formulimi I nje kontrate sherbimi me klauzolat e duhura. Me poshte gjeni disa udhezim per formulimin e nje kontrate te tille.

1.    Si fillim identifikoni palen qe do te ofroje sherbimin. Perfshini adresat e ted y ose me shume paleve per efekt korespondence.
2.    Identifikoni ne menyre specifke detyrat qe do duhet te permbushe furnizuesi I sherbimeve. Nese sherbimi kerkon specifikime te detajuara, I detajoni ne nje Aneks te cilin ja bashkangjisni Kontrates.
3.    Percaktoni ne Kontrate kohen se kur kjo Kontrate hyn ne fuqi Si dhe kohen deri kur eshte e vlefshme.
4.    Percaktoni menyren e perfundimit te Kontrates. P.sh perfshini termin sipas se cilit Kontrata quhet e perfunduar pas 30 diteve nga njoftimi me shkrim I njeres pale.
5.    Percaktoni ligjin e zbatueshem Si dhe Gjykaten kompetente te zgjidhjes se mosmarreveshjeve.


Ventouris
ventouris


Shfleto artikuj te tjere per:

loading...


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 
Chez Moi
Teoren


Më të lexuarat


Chez Moi
Teoren


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved