Si te ideoni nje reklame?
Nese doni te reklamoni nje fushate qe keni ndermarre duhet te beni nje poster soe nje reklame fizike per kete qellim...
Shperndaje
 
0
0
Instruksione

web_designNje poster lajmerimi ose thjesht nje poster eshte nje mjet per te kapur ose terhequr vemendjen e konsumatoreve te cilet jane te interesuar per nje produkt ose sherbim. Te krijoni nje fushta promocionale me postera,fletushka etj mund te nevojise nje studim sa me te mire dhe te plote te produktit dhe te konsumatorit shenjester. Duke perdorur keto informacione ju mund te krijoni nje poster, reklame ose dicka tjeter per kete fushate dhe per kete biznes.

1. Percaktojeni mire se per cfare do te beni kete reklame. Percaktoni tiparet kryesore qe do te perfshini ne kete reklame. Percaktoni dhe audiencen per kete reklame pasi ajo percakton dhe gjuhen e folur te reklames suaj.
  
2. Skiconi disa ide vizuale per reklamen qe jeni duke ideuar ose qe jeni duke krijaur. Kerkoni nje lloj figure qe te terheqe vemendjen dhe per nje slogan qe do te mebetet mire ie fiksuar ne mendjet e konsumatoreve. Keto dy elemente se bashku japin nje produkt shume me cilesor.
  
3. Nese keni zgjedhur televizionin per kete reklame duhet te jeni sa me preciz ne gjerat qe kerkoni. Me nje reklame te printuar nuk keni pse te kerkoni me shume se nje ose dy ide, ndersa me radion duhet te fokusohenitek zhurmat ose tipare te tjera.
  
4. Sigurohuni qe te gjitha llojet e reklamave qe do te publikoni te kene adresen dhe menyren e kontaktit me ju. Mos e vendosni reklamen ne nje feste studentesh nese keta te fundit jane lloji ideal i konsumatoreve per produktin soe sherbimin tuaj. Ideja e pergjithshme eshte qe ju te keni sa me shume kujdes ne krijimin e imazheve dhe frazave sa me cilesore per biznesin dhe audiencen tuaj.

Niveli i vështirësisë
I Moderuar   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.

Na ndiqni
Shfleto artikuj te tjere per: DIZAJN FOTO REKLAMA
Postuar nga: nino
ikub #:
1010300135
Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9