0 0
 
Si te gatuajme turli me perime dimerore?
Recete gatimi
Instruksione

Perberesit per 4 veta:
2 karrota te vogla te prera ne bastuna te trashe
2 qepe e thate
2 rrenje selino te prera ne katrore
80 gr kerpudha te rrumbullakta ne prera me 4 -sh
2-3 qepe te thata te vogla comleku)
100 gr bishtaja te zjera
2-3 gjethe preshi te freketa
vaj, majdanos i prere imte
rigon,ose trumze
20 gr gjalp
kripe


Nxehim nje tigan ne zjarr te mesem. Hedhim nje pjese te vajit dhe skuqim karrotat qe te marrin nje ngjyre te arte. I hedhim kripe dhe e nxjerrim ne leter kuzhine.
Perserisim te njejten gje me qepet e rrenjen e selinos.
Ne vazhdim, shtojme vajin tjeter ne tigan dhe skuqim kerpudhat ,sa et marrin ngjyre te forte. Kriposim dhe i heqim nga zjarri. Shtojme perimet e tjera qe skuqem ,si dhe bishtajat e ziera. I leme te ziejne rreth 2 minuta e provojme per kripe. Shtojme gjalpin dhe erezat ,i perzjejme gjersa te homogjenizohen. /Art&Fantazi ne Kuzhine
 



khoxha
Niveli i Veshtiresise: Elementar


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


living

Na ndiqni





Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1301120016






Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme




spitaliamerikan

Euromedica_120x300