Si te gatuajme perime ne furre?
Recete gatimi
Shperndaje
 
0
0
Instruksione

 

Perberesit :
100 gr patellxhane
300 gr patate
250 gr kungulleshka
1/2 spec i kuq
1/2 spec i verdhe
100 gr domate
200 gr karrota
1 qepeleng perimesh
2 thelpij hudhra
1 l. luge caji djathe kackavall
1 tufe majdanos
1 l caji buke e thekur e grire (galete)
kripe,piper

Patatet dhe e karrotat i presim ne kuba te njejte dhe i ziejme per 5 minuta ne uje me kripe. I kullojme mire, po keshtu presi ne copa kungullin dhe qepen, specat i presim ne copa te trasha dhe domatet pergjysem. Lyejme nje tave me vaj dhe vendosim  perimet afer njera – tjetres dhe siper tyre vendosim hudhrat te prera ne mes. Ne nje tas perziejme buken e thekur, djathin kackavall  dhe majdanozin dhe i hedhim mbi gjelle, i riposim, piperosim,hedhim dhe vaj siper dhe e pjekim ne 180 grade rreth 60 minuta. Ne 10 minutat  e fundit e ngreme temperaturen  ne 200 grade./ Art& Fantazi ne Kuzhine
 

Niveli i vështirësisë
Elementar



   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.





Na ndiqni





Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1301170027








Reklame
Pepsi


Reklame
Hako_0317
Reklame
spitali amerikan


Reklame
Digitalb