0 0
0
 
Ky artikull ka skaduar!

Si te regjistroj nje Biznes?

nga Doktor

Nese keni vendosur te zhvilloni nje aktivitet tregetar si person fizik, duhet qe si fillim te regjistroheni ne Qendren Kombetare te Regjistrimit zyrat e se ciles gjenden ne cdo Bashki (QKR).

Instruksione
Niveli i Veshtiresise: Elementar

1. Paraqituni ne zyren e QKR-se te Bashkise ku keni vendbanimin ose ne rast se atje nuk ka zyre QKR-ja ne zyren e Bashkise me te afert.

2. Do te deklaroni objektin e aktivitetit dhe xhiron vjetore qe mendoni se do te realizoni si dhe nese do te keni te punesuar.

3. Te nesermen paraqiteni perseri prane Zyres se QKR-se per te terhequr NIPT-in. Mos haroni te kerkoni dhe nje ekstrakt pasi do tu duhet per te bere regjistrimin prane tatim-taksave te Bashkise ose Komunes.

4. Pasi te keni mare NIPT-in dhe ekstraktin paraqituni menjehere ne Bashki ose Komune per te bere regjistrimin prane organeve tatimore


Çfare ju duhet

1. Pashaporte, 2. Ne varesi te tipit te biznesit duhet dhe licenca

Keshilla dhe Kujdes!

Nese nuk paraqiteni vete personalisht duhet te leshoni nje prokure per personin qe do te paraqitet



living






Komente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: Doktor
ikub #:
 0 910200465





   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


keit

as
spitaliamerikan