0 0
 
Midhje te mbushura
Kjo eshte nje recete peshku nga Vlora e perpunuar pak, e kthyer ne nje pjate klasike per raste te vecanta.
Instruksione

Përbërësit

  • 24 midhje ose 500g
  • 180ml uje
  • 60ml vaj ulliri
  • 1 hudher te prere
  • nje dore majdanoz te grire
  • 35g buke te grire
  • 3 domate te prera pasi u eshte hequr lekura

Udhëzime per pregaditje

I zien midhjet ne uje te mbuluara per 3 min derisa te hapen i kullon pastaj i ndan ne mes nje pjes te guackes e mban nje e hedh ate qe mban do ta perdorni per te mbushur. E merr mishin e midhjeve dhe e ve ne nje pjat dhe pastaj i hedh te gjitha ingredientet dhe i trazon mire e mbulon dhe e ve ne frigorifer per 30 min pastaj vendos nje midhje ne c'do guacke i vendose ne tepsi dhe i pjek ne furre ne temp 175 grade per 10 - 15 min pastaj i vendose ne nje pjatance vezore mbi njera tjetren dhe jane gati per tu shijuar do tiu udhezoja qe kete pjate ta pregatisnit ne nje raste te vecante.

Çfare ju duhet
Midhje, Buke, Domate
Keshilla dhe Kujdes!
Kjo recete shkon me vere te kuqe brusko


Jusi
Niveli i Veshtiresise: I Moderuar


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



Na ndiqni





Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: Jusi
ikub #:
910260013






Argetohu Gjej
myikub
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame


Reklame
Hako_0317
Reklame
spitaliamerikan


Reklame
Euromedica_120x300