Albtelecom
Albtelecom
Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
 
 
 
Si te paguaj sigurimet dhe taksat?
 
Shperndaje
ikub#: 910270011
Jeni i vetepunesuar dhe i regjistruar si biznes i vogel? Ja si te veproni

Pagesa e sigurimeve shoqerore dhe shendetesore kryhet 4 here ne vit. Pagesat kryhen per periudha tremujore dhe jo me vone se datat 20 Prill, 20 Korrik, 20 Tetor dhe 20 Janar te vitit pasardhes. Per kete duhet qe;

1. hyni ne faqen e internetit te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve dhe shkarkoni deklaraten duke vedosur NIPT-in tuaj. http://www.tatime.gov.al/gdt/GetPDFDeclarations.aspx

2. Deklaraten do ta printoni ne tre kopje dhe ne faqen e pasme te kopjes se trete do te printoni dhe formularin nr. E-SIG 025/a.2 te cilin gjithashtu mund ta shkarkoni nga e njejta faqe.

3. Me deklaratat perkatese paraqiteni prane nje Banke te Nivelit te Dyte ose ne te gjitha zyrat Postare dhe kryeni pagesen.

Pagesa e tatimeve si biznes i vogel kryhet po ne 4 keste brenda afateve te mesiperme. Drejtoria e Tatim-Taksave ne Bashki/Komune ne fillim te vitit ju ve ne dispozicion shumen qe duhet te paguani. Edhe kete detyrim mund ta shlyeni ne Banke ose ne Poste.

Kujdes se taksat per tabele, pastrim-gjelberim kryhen brenda dates 20 Prill. Keto nuk kryhen me keste por i gjithe detyrimi shlyhet njeheresh brenda dates 20 Prill.ventouris
ventouris


Postuar: 27 Tet
 
Shfleto artikuj te tjere per:

Albtelecom
loading...
 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 
Chez Moi
Teoren


Më të lexuarat


Chez Moi
TeorenCopyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved