0 0
 
Si te paguaj sigurimet dhe taksat?
Jeni i vetepunesuar dhe i regjistruar si biznes i vogel? Ja si te veproni
Instruksione

Pagesa e sigurimeve shoqerore dhe shendetesore kryhet 4 here ne vit. Pagesat kryhen per periudha tremujore dhe jo me vone se datat 20 Prill, 20 Korrik, 20 Tetor dhe 20 Janar te vitit pasardhes. Per kete duhet qe;

1. hyni ne faqen e internetit te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve dhe shkarkoni deklaraten duke vedosur NIPT-in tuaj. http://www.tatime.gov.al/gdt/GetPDFDeclarations.aspx

2. Deklaraten do ta printoni ne tre kopje dhe ne faqen e pasme te kopjes se trete do te printoni dhe formularin nr. E-SIG 025/a.2 te cilin gjithashtu mund ta shkarkoni nga e njejta faqe.

3. Me deklaratat perkatese paraqiteni prane nje Banke te Nivelit te Dyte ose ne te gjitha zyrat Postare dhe kryeni pagesen.

Pagesa e tatimeve si biznes i vogel kryhet po ne 4 keste brenda afateve te mesiperme. Drejtoria e Tatim-Taksave ne Bashki/Komune ne fillim te vitit ju ve ne dispozicion shumen qe duhet te paguani. Edhe kete detyrim mund ta shlyeni ne Banke ose ne Poste.

Kujdes se taksat per tabele, pastrim-gjelberim kryhen brenda dates 20 Prill. Keto nuk kryhen me keste por i gjithe detyrimi shlyhet njeheresh brenda dates 20 Prill.

Keshilla dhe Kujdes!
Paga minimale per efekt te kontributeve te sigurimeve shoqerore dhe shendetesore eshte 16.120 lek


Doktori
Niveli i Veshtiresise: Elementar


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: Doktori
ikub #:
910270011


Argetohu Gjej
myikub
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame


Reklame
Hako_0317
Reklame
spitaliamerikan


Reklame
Euromedica_120x300