Tema (Krijimi.)
Nuk ka nen-kategori

Para 65 muajsh
Si te gjeni nje ide te mire per biznes?
Ne artikullin e meposhtem do te lexoni disa nga keshillat me te mira se si te zbuloni nje ide te sukseshme.
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 65 muajsh
Si te mposhtim frikat e Start Up-it?
Nderkohe qe shume njerez enderrojne per fillimin e biznesit te tyre, jane shume pak ato qe marin guximi per ta bere ate realitet.Ironia eshte se shume nga ato qe marin pergjegjesine per ti kapercyer...
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 65 muajsh
Si te krijosh nje biznes duke filluar nga 20-50 €?
Nese keni endrerruar ndonjehere te filloni nje aktivitet tuajin me pak kapital, atehere duhet te njihni kete metode per te ndertuar nje firme mjafte te suksesheme.
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 66 muajsh
Si te ndertosh nje biznes te sukseshem?
Të ndërtosh një kompani të suksesshme nuk është e vështirë, pasi gjithçka që duhet ditur për të arritur këtë është zbuluar dhe bërë e njohur. Gjithçka që u kërkohet biznesmenëve apo drejtuesve të...
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 73 muajsh
Si te regjistroni nje biznes?
Aplikimi për regjistrimin fillestar mund të bëhet në sportelet e QKR-së në Tiranë ose në sportelet e shërbimit, të vendosura në bashki.
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 76 muajsh
Si te njiheni me e elementet qe ju duhen per te nisur nje...
Fillimi i nje biznesi te ri mund te jete i veshtire dhe mund te veshtiresohet edhe me shume nese nuk keni njohurite e duhura, ja disa keshilla qe mund te jene te vlefshme per ju...
Postuar nga: nino
Krijimi i nje biznesi

Para 77 muajsh
Si te kuptoni disa tipare ne nje marrdhenie biznesi?
Marrdheniet e biznesit i japin mundesine e individeve te ecin me shume dhe me te sigurte ne kete bote te ashper, me poshte renditen disa specifika qe ia vlen te kihen parasysh...
Postuar nga: nino
Krijimi i nje biznesi

Para 78 muajsh
Si te beni para nepermjet telefonit?
Mund te jeni ne biznesmen shume i fuqishem duke "punuar" nepermjet telefonit. Ne ditet e sotme informacioni dhe komunikimi jane esenciale, me poshte renditen disa hapa te thjeshta...
Postuar nga: nino
Krijimi i nje biznesi

Para 78 muajsh
Si te aplikoni per nje ambjent me qera per biznesin tuaj?
Me poshte renditen disa keshilla te thjeshta qe kane per qellim tu ndihmojne ne krijimin e nje dokumenti per te marre nje ambjent me qera per biznesin tuaj...
Postuar nga: nino
Krijimi i nje biznesi

Para 78 muajsh
Si te zhvilloni nje plan rekrutimi per biznesin tuaj te ri?
Nese doni qe te keni personat me te kualifikuar per biznesin tuaj te ri, duhet fillimisht te ngrini nje plan te mire rekrutimi, ja disa keshilla se si mund ta beni kete...
Postuar nga: nino
Krijimi i nje biznesi
1 2 3 4

Digitalb


UnionBank