Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
 
 
Mënyra më e thjeshtë për të përgatitur torronen e Krishtlindjeve
 
Shperndaje
ikub#: 1612140119
Recetë e shpejtë dhe e thjeshtë për t’u realizuar dhe për të kënaqur shijet e “llupësave” të ëmbëlsirave...

Ëmbëlsirë tipike napolitane, është perfekte për festat dhe momentet kur kërkoni një kënaqësi për sytë dhe shijet tuaja. Një recetë e përshtatshme për t’u përgatitur edhe me çokollatë të bardhë!

 

Përbërësit:

1. 200 gram çokollatë e zezë

2. 400 gram çokollatë me qumësht

3. 500 gram lajthi të pjekura.

 

1-Shkrini çokollatën e zezë në banjëmari

 

2- Vendosni një ngrirje një stampë (formë ëmbëlsirash), ideale është ajo  prej silikoni dhe lëreni për gjysmë ore.

 

3- Lyeni paretet e stampës me çokollatën e zezë në mënyrë homogjene. Pastaj vendoseni në frigorifer dhe pas dy orësh përsëriteni përsëri këtë veprim për të garantuar një shtresë uniforme dhe solide.

 

4-Shkrini edhe çokollatën me qumësht, shtoni lajthitë, lëreni të ftohet pak dhe pastaj hidheni tek forma.

 

5- Lëreni në frigorifer të forcohet për 2-3 orë.

 

6- Hiqeni nga frigoriferi 15 minuta para servirjes.

loading...




Shfleto artikuj te tjere per: COKOLLATE EMBELSIRA KRISHTLINDJET LAJTHI

Loading...


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 
Loading...




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved