Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
 
 
Si të prisni bukur gjelin e detit?
 
Shperndaje
ikub#: 1612300166
Edhe pse mund ta keni gatuar shumë mirë, është e rëndësishme të dini si ta servirni bukur në tavolinë.

Jemi në prag të mbrëmjes së ndërrimit të viteve dhe padyshim që tryezës festive nuk do t’i mungojë pjata tradicionale e gjelit të detit. Mënyrat për ta gatuar atë janë të ndryshme. Pjekja është një proces që kërkon kujdes pasi rrezikoni tharjen e tij dhe ndërkohë në pjesët e brendshme mund të ngelet i papjekur. Për ta bërë më të shijshëm, mos harroni marinimin e tij të paktën 12 orë përpara me erëza të freskëta e të thata si trumza, rozmarina, piperi etj, perime si qepë apo hudhra si dhe fruta si limoni, portokallet, lima etj.

Pasi pjekja të ketë përfunduar dhe ju jeni në momentin final, pra para servirjes duhet të bëni kujdes me prerjen. Edhe pse mund të jetë gatuar shkëlqyeshëm, askujt nuk do t’i pëlqente i servirur në tryezë në një mënyrë estetikisht jo të këndshme. Për të realizuar një prerje profesionale të tij, ndiqni udhëzimet në videon më poshtë.

loading...




Shfleto artikuj te tjere per: GJEL DETI PRERJA SHERBIM VIT I RI

Loading...


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 
Loading...




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved