Para 36 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të nisni një sipërmarrje të vogël
Endrra juaj është të zotëroni një sipërmarrje sado të vogël? Sfidat e vështirësitë do të jenë të pranishme çdo ditë. Mirëpo ndoshta, duke ndjekur këto këshilla, mund ta bëni diçka më të lehtë:
Postuar nga: mbalena
Biznes i Vogel

Para 51 muajsh
Ngjyrat, si t’i përdorim ato në marketing
Marketerët dhe grafik dizajnerët e kanë ditur prej kohësh që ngjyrat luajnë një rol kryesor në suksesin e një fushate marketingu.
Postuar nga: k.s
Marketing & PR

Para 51 muajsh
Si të menaxhojmë më mirë një hotel
Si mund të jetë hoteli në një përmirësim të vazhdueshëm të shërbimeve që ofron? Më poshtë do të gjeni disa këshilla rreth një menaxhimi të mirë të një hoteli dhe klientëve të tij.
Postuar nga: k.s
Menaxhim

Para 52 muajsh
Si te jeni nje lider i suksesshem
Të qenit një lider në ekipin e punës është diçka e domosdoshme për të koordinuar aktivitetet dhe për t'i administruar më së miri, duke arritur në rezultate optimale. Po si mund të bëhesh një lider i...
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 54 muajsh
Si te menaxhoni sa me mire kohen tuaj
Administrimi i duhur i kohës që kemi në dispozicion, ndonjëherë bëhet shumë i vështirë. Kjo, natyrisht varet edhe nga llojet e njerëzve. Gjithsesi, realisht është e mundur të jeni të organizuar e të...
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 57 muajsh
Si te marresh veten nga nje humbje
Përballimi dhe kapërcimi i një humbjeje nuk është kurrë gjë e lehtë. Si nëse bëhet fjalë për humbje ekonomike, ashtu edhe për zi. Mirëpo ka edhe një proces që duhet ndjekur, për t'u ndjerë më mirë....
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 64 muajsh
Si t’i besh reklame aktivitetit duke shpenzuar pak
Nëse zotëroni një aktivitet tregtar keni nevojë edhe për reklamë. Ja se cilat janë disa nga mënyrat më efikase për të reklamuar aktivitetin tuaj dhe të synoni të përfitoni më shumë, duke shpenzuar...
Postuar nga: mbalena
Reklamim

Para 64 muajsh
Si te gjeni nje ide te mire per biznes?
Ne artikullin e meposhtem do te lexoni disa nga keshillat me te mira se si te zbuloni nje ide te sukseshme.
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 64 muajsh
Si te mposhtim frikat e Start Up-it?
Nderkohe qe shume njerez enderrojne per fillimin e biznesit te tyre, jane shume pak ato qe marin guximi per ta bere ate realitet.Ironia eshte se shume nga ato qe marin pergjegjesine per ti kapercyer...
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi

Para 64 muajsh
Si te krijosh nje biznes duke filluar nga 20-50 €?
Nese keni endrerruar ndonjehere te filloni nje aktivitet tuajin me pak kapital, atehere duhet te njihni kete metode per te ndertuar nje firme mjafte te suksesheme.
Postuar nga: aleda
Krijimi i nje biznesi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9