Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të mësoni kërcimin salsa? 12 minuta guidë për fillesta...
Vallëzimi salsa ka të bëjë me të ndjerit e ritmit dhe të harruarit e gjithçkaje që ju rrethon ndërsa vallëzoni...
Postuar nga: o.zh
Kercim

Para 8 muajsh
Burimi: ikub.al
8 këshilla profesionale për foto sa më të bukura
Në ditët e sotme është e pamundur të mendohet që një person nuk mund të bëjë fotografi.
Postuar nga: Kokonozi
Pikture

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të dekoroni vezët e pashkëve me letra ngjitëse-tattoo?
Meqenëse Pashkët po afrojnë, është koha të mendoni për pamjen që do të kenë shportat tuaja të vezëve këtë ditë.
Postuar nga: o.zh
Pikture

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni një set romantik filxhanësh për Shën Valentin?
Diçka që realizohet në më pak se 5 minuta...
Postuar nga: o.zh
Pikture

Para 28 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të përmirësoni aftësitë e të shkruarit
Ju dëshironi të jeni në gjendje për te shprehur më mirë dhe me qarte mendimet tuaja ne letër por ndjeni se diçka mungon. Këtu janë disa rregulla baze mbi te shkruarin te cilat mund t’ju ndihmojnë...
Postuar nga: k.gj
Libra

Para 35 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të takoni këngëtarin, apo grupin tuaj të preferuar
Jeni tepër i apasionuar pas një këngëtari, apo grupi muzikor? Keni dëshirë që të paktën një herë të keni mundësinë t'i takoni, qoftë edhe për t'u transmetuar përshtypjet, por nuk po ju jepet ky...
Postuar nga: mbalena
Muzike

Para 46 muajsh
Burimi: WikiHow
Si mund të bëhesh më inteligjent
Ndihesh ndonjëherë në siklet kur nuk di përgjigjen e ndonjë pyetjeje? Të gjithë e kemi provuar ndjesinë sikur nuk di asgjë. Natyrisht s'mund të dish gjithçka, por mund të bëhesh më inteligjent. Kjo...
Postuar nga: mbalena
Libra

Para 46 muajsh
Burimi: WikiHow
Si mund të bëhesh një artist i famshëm
Ëndrra për t'u bërë artist i famshëm mund të mos jetë edhe aq absurde sa duket. Nëse zotëron sadopak gjenialitet, si Picasso, apo Kramarik, emri yt mund të jetë i destinuar të kujtohet për vite me...
Postuar nga: mbalena
Muzike

Para 48 muajsh
Si të sistemosh librat në mënyrë sa më të mirë
Është e vështirë t'i gjesh gjërat që kërkon, pa i rregulluar më parë. E nuk duhet të jesh një bibliotekar, për të renditur si duhet librat e tu. Ja një mënyrë për t'i renditur në mënyrën e duhur:
Postuar nga: mbalena
Libra

Para 50 muajsh
Si të memorizoni një tekst
Kur studiohet, zakonisht na duhet të memorizojmë fraza, apo copëza të caktuara teksti. Mirëpo, jo gjithmonë kjo është edhe aq e lehtë. Për ta bërë duhet të ndjekim disa hapa. Ja cilat janë:
Postuar nga: mbalena
Libra
1 2 3 4 5 6 7 8Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9