Tema (Artikul.)
Nuk ka nen-kategori

Para 50 ditesh
Burimi: ikub.al
7 këshilla si të shmangni zbardhjen e veshjeve të zeza
Qe rrobat e zeza te mos zbardhen me kalimin e kohës ja disa këshilla te vyera.
Postuar nga: at.k
Artikulli i Dites

Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
Si t’i bëjmë këpucët më të ngrohta për dimër
Temperaturat tepër te ulëta te këtyre ditëve kane nxjerre jashtë loje këpucët qe përdorim zakonisht gjate dimrit, madje edhe kur këto janë relativisht te trasha.
Postuar nga: k.s
Artikulli i Dites

Para 4 muajsh
Një mënyrë ideale për t'u ngrohur pa harxhuar para
Keni shume ftohte, por nuk keni aq te ardhura sa te mbani gjithë ditën kondicionerin ndezur? Ka një zgjidhje edhe për ju.
Postuar nga: at.k
Artikulli i Dites

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të rikthejmë harmoninë dhe të largojmë energjitë negat...
Nuk janë te rralla rastet kur për shkak te situatave te ndryshme, diferencave ne mendime, krizave te momentit etj, krijohen probleme ne komunikim dhe momente tensionesh te vërteta.
Postuar nga: k.s
Artikulli i Dites

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të njohim një njeri të mirë
Me siguri qe shume prej nesh kane pasur mundësi te kenë te njohur disa prej te cilëve reflektojnë energji pozitive, transmetojnë gjendje humori edhe tek te tjerët qe i rrethojnë, sikurse te tjerë...
Postuar nga: k.s
Artikulli i Dites

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Si ta kaloni shpejtë ndjenjën e zemërimit
Askush nuk është i lumtur gjithë kohës dhe çdo njëri ka çastet e tij të zemërimit dhe nuk duhet të ndiheni fajtor për këtë.
Postuar nga: Kokonozi
Artikulli i Dites

Para 8 muajsh
Burimi: ikub.al
14 këshilla si të kurseni paratë
Këshilla për tu bërë më të qëndrueshëm financiarisht.
Postuar nga: Kokonozi
Artikulli i Dites

Para 9 muajsh
Burimi: ikub.al
Vera dhe ushtrimet fizike. Si të përshtatemi
Vera tashme ka ardhur dhe pers shume persona, kjo është një mundësi për te filluar ushtrimet fizike, edhe ne natyre.
Postuar nga: k.s
Artikulli i Dites

Para 9 muajsh
Burimi: ikub.al
Ju pickon një kandil deti? Ja çfarë të bëni
Pickimet e kandilave te detit janë te shpeshta gjate plazhit. Për te qetësuar vendin e lënduar ja disa mënyra natyrale.
Postuar nga: at.k
Artikulli i Dites

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Për të fjetur më shpejt mjafton të dëgjoni zhurmën e...VIDEO
Kush ka probleme me gjumin, sigurisht jo për pasoje te probleme dhe te sëmundjeve, por ashtu si ne ato raste qe te gjithëve na kane qëlluar, mjafton qe te dëgjojmë zhurmën e letrës se shukur dhe...
Postuar nga: k.s
Artikulli i Dites
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9