Para 55 ditesh
Burimi: ikub
Si të pastroni laptopin?
Pastrimi i një laptopi mund të jetë i thjeshtë, por duhet të jeni të kujdesshëm me produktet që përdorni nëse nuk doni të dëmtoni tastet dhe ekranin. Ky tutorial ju tregon se ç’duhet të bëni hap pas...
Postuar nga: o.zh
Tjeter

Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të parandaloni prishjen e karikuesit të telefonit
Një mënyrë e thjeshtë dhe pa harxhime.
Postuar nga: Kokonozi
Celular & Aksesore

Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kursejmë baterinë smartphone
Bateria dhe nevoja për karikimin e shpeshte te saj vazhdojnë te jete ende një problem jo vetëm për prodhuesit i tyre dhe te smartphone-ve, por edhe te përdoruesve te tyre.
Postuar nga: k.s
Celular & Aksesore

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Disa truke brilante që mund të bëni me smartphon-in tuaj
Jo vetëm biseda dhe navigim në internet...
Postuar nga: o.zh
Tjeter

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kuptojmë se cili na ka bërë block në Whtasapp
Whtasapp është një prej aplikacioneve te shërbimit mesazhistik me te përdorura sot, me më shume se një miliardë përdorues ne muaj dhe mes tyre ka edhe nga ata qe e përdorin atë ne një mënyrë jo...
Postuar nga: k.s
Tjeter

Para 8 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të shpëtoni celularin nga dëmtimi pasi bie në ujë
Disa herë mjaftojnë vetëm disa pika uji që celulari të fillojë të shfaqë probleme.
Postuar nga: Kokonozi
Celular & Aksesore

Para 13 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të pastrojmë ekranet e pajisjeve elektronike
Krijimi i gjurmëve te gishtërinjve, apo shtresave te pluhurit ne ekranet e dispozitivëve elektronike te përdorimit te përditshëm dhe atyre shtëpiake është një gjë te cilën sa do qe te mundohemi nuk...
Postuar nga: k.s
Tjeter

Para 14 muajsh
Si të fikni historinë e kërkimeve dhe vendndodhjeve në Go...
Tani nuk duhet të surprizoheni që Google gjurmon historinë tuaj të kërkimeve dhe lokalizimeve.
Postuar nga: o.zh
Celular & Aksesore

Para 16 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të karikojmë pa korrent baterinë e një iPhone
Nëse keni një iPhone keni mundësinë qe ta karikoni atë edhe pa ndërmjetësinë e korrentit.
Postuar nga: k.s
Celular & Aksesore

Para 20 muajsh
11 gjëra që NUK duhet të bëni me celularin tuaj
Smartphone-t janë shndërruar ne një dispozitiv te domosdoshëm, por për disa edhe ne një lodër e çmueshme. Por mos harroni se ai ka nevoje edhe për kujdes dhe vëmendje, ndaj me poshtë janë disa...
Postuar nga: k.s
Celular & Aksesore
1 2 3 4 5 6Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9