Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
5 këshilla për ata që duan të investojnë (pa u rrezikuar)
Ka shume njerëz qe preferojnë qe paratë e tyre t’i mbajnë nën dyshek, por ekzistojnë edhe mënyra te tjera për te ruajtur dhe shtuara paratë, madje edhe ne mënyrë te sigurt, dhe me poshtë ne po japim...
Postuar nga: k.s
Investime

Para 32 muajsh
Burimi: Comefare.com
Si të bëjmë një biznesplan në dhjetë pika
Ka shume njerëz qe kane ne mendjen e tyre projekte te ndryshme te cilat do te dëshironin t’i materializonin ne jete. Ne disa raste ato mbeten thjesht ëndrra ne sirtar, por për te tjerë janë objektiva...
Postuar nga: k.s
Investime

Para 49 muajsh
Burimi: WikiHow
Si mund të bëhesh miliarder
Praktikisht, të gjithë duam të kemi sa më shumë para, por të paktë janë ata që arrijnë të zotërojnë miliarda gjatë jetës së tyre. Mirëpo, me pak planifikim dhe rrisqe të llogaritura, është e mundshme...
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 52 muajsh
Si te vlerësosh mire nje investim te mundshem
Përpara se të bëni një investim financiar, zakonisht ju duhet të bëni një vlerësim sa më të mirë të kushteve dhe rrethanave që keni ose mund t’ju dalin përpara. Ja sesi të procedoni:
Postuar nga: mbalena
Investime

Para 61 muajsh
Si te zgjedhesh Kredine Hipotekore?
Per me shume informacion lexoni artikullin e meposhtem...
Postuar nga: aleda
Menaxhim Leku

Para 62 muajsh
Si te arrini te kurseni ne shtepi
Fatkeqësisht, sidomos në periudha krize ekonomike, të gjithëve mund të na nevojitet të mësohemi me krizën, duke përshtatur strategji sa më të mirë përsa i takon kursimit. Ja sesi mund t’ia dilni...
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 63 muajsh
Si te ndertosh nje buxhet familjar?
Një buxhet familjar ka shume përparësi. Mund te krijoje struktura financiare dhe te parandaloje shpenzimet kaotike
Postuar nga: khoxha
Menaxhim Leku

Para 63 muajsh
Si te kuptojme se eshte casti i duhur per te investuar?
Nëse doni të fitoni shumë, duhet që edhe të rrezikoni shumë.
Postuar nga: a.k
Investime

Para 64 muajsh
Menyra per te kursyer cdo dite
Kursimi I parave nuk do te thote vetem te vendosni nje shume parash ne llogarine tuaj bankare.
Postuar nga: khoxha
Menaxhim Leku

Para 65 muajsh
Si te investoni kursimet tuaja?
Banka do të të ndihmojë të analizosh kushtet e tua financiare dhe të vendosesh si të investosh kursimet e tua duke vlerësuar objektivat që do të arrish me një investim dhe sa je i predispozuar ose sa...
Postuar nga: aleda
Investime
1 2 3 4 5Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9