Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
WhatsApp, si të dërgoni mesazhet që fshihen?
Mesazhet qe dërgojmë me ane te aplikacionit te njohur te Facebook, mund te vetëfshihen.
Postuar nga: k.s
Instant messaging

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Si t’i gjeni pokemonët më të rrallë
Pokemon Go do që ju të kërkoni në botën reale për të gjetur figurat e fantazisë. Ato mund të gjenden në relieve të ndryshme: ujë, tokë, bar apo kudo tjetër. Ja disa këshilla se si t’i gjeni ato pa u...
Postuar nga: o.zh
Tjeter

Para 15 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të mësojmë se me kë chat-ojmë më shumë (dhe zbulojmë t...
Një funksion i ri i Whtasapp është ne gjendje te na tregoje sasinë e mesazheve qe dërgojmë, e diferencuar kjo edhe emër për emër. Një klasifikim ky qe mund te na rezervoje ndoshta edhe surpriza.
Postuar nga: k.s
Tjeter

Para 20 muajsh
Si të silleni me stil dhe në internet
A ka disa gjëra që duhen shmangur në rrjetet sociale? Përgjigja është po. Interneti nuk është albumi i familjes ku duhet të hedhësh foto familjare dhe kujtime sekrete. Çdo gjë që vendos online bëhet...
Postuar nga: k.s
Tjeter

Para 23 muajsh
Burimi: ikub.al
Gmail. Si të ndalësh dërgimin e një email-i
Ndoshta te gjithëve na ka qëlluar qe te ndalojmë ne kohe dërgimin e një email-i te dërguar gabimisht ne një adrese ne vend te një adrese tjetër.
Postuar nga: k.s
Email

Para 32 muajsh
9 mënyra për të mbrojtur të dhënat personale
Peter Wood, konsulent për sigurinë ne Teknologji, mbështet idenë se rritja e frikshme e marrjes dhe përdorimit të të dhënave personale është pasojë e dy faktorëve kryesore. Se pari paaftësia e...
Postuar nga: k.s
Siguria

Para 32 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të përdorni mediat sociale në punë, me efektivitet
Mediat sociale janë shndërruar në një kënd "konsumi" jete. Facebook, Twitter, apo Instagram përdoren masivisht edhe në punë,. Po si mund të bëhet e mundur përdorimi i këtyre rrjeteve, pa humbur...
Postuar nga: mbalena
Artikulli i Dites

Para 33 muajsh
Si të krijojmë një password të sigurt në 5 lëvizje
Thyerja dhe ruajtja e password-eve është bere një problem me vete. Nga njëra ane po behet gjithnjë e me shume e nevojshme te pasurit te sa me shume te tillëve, për shërbime te ndryshme, nga ana...
Postuar nga: k.s
Siguria

Para 34 muajsh
Burimi: wikihow
Si të testoni shpejtësinë e internetit
S'jeni i sigurtë nëse merrni atë internet që paguani nga operatori me të cilin keni kontratë? Ndiqni këto hapa, për të testuar shpejtësinë e tij:
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 38 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të shkruani me sukses për një "web"
Lexuesit online i adhurojnë informacionet gratis. Lundrojnë në internet, në kërkim të informacioneve specifike për të zgjidhur problemet, apo për të gjetur suksesin. Nëse keni dëshirë të merrni pjesë...
Postuar nga: mbalena
Tjeter
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Digitalb


UnionBank