Para 8 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të largoni erën e keqe të qenit nga shtëpia
Kjo është një sfidë e vërtetë për personat që mbajnë një qen në shtëpi.
Postuar nga: Kokonozi
Qen

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kuptojmë se kemi minj në shtëpi
Evidentimi i gjurmëve te minjve ne shtëpi është shume i rendesishem pasi lidhet me një brejtës qe njihet për faktin se është bartës i shume mikrobeve dhe parazitëve dhe përhapës i shume sëmundjeve te...
Postuar nga: k.s
Tjeter

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të veproni që peshku juaj i kuq të jetojë me dekada?
Besojeni ose jo, një peshk i kuq mund të jetojë 10-25 vjet ose më gjatë nëse i garantohet kujdesi i duhur. Me një përkujdesje normale, ai jeton mesatarisht 6 vjet.
Postuar nga: o.zh
Peshq

Para 21 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të ndalojmë qenin dhe macen të gërvishtin nëpër shtëpi
Qeni dhe macja përfaqësojnë për njeriun një mik te mire, për argëtim, por jo rralle mes nesh dhe tyre vendosen marrëdhënie qe i kalojnë këto qëllime.
Postuar nga: k.s
Mace

Para 22 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të eliminojmë aromën e peshkut nga shtëpia
Edhe pse peshku është një prej ushqimeve me te dobishme për organizmin dhe me vlera te posaçme, shume prej nesh mundohen qe te shmangin gatimin e tij ne kushtet e shtëpisë, kjo thjesht për shkak te...
Postuar nga: k.s
Peshq

Para 34 muajsh
Si të mbani macen freskët gjatë verës
Një mace që në verë ka shumë vapë, mund të vuajë prej dehidratimit, frymëmarrjes së dobët e madje të rrezikojë edhe ndonjë gjë më të madhe. Prandaj, mbajtja freskët është me rëndësi. Ja si ta arrini...
Postuar nga: mbalena
Mace

Para 35 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të freskoni qenin tuaj gjatë verës
Vera ka ardhur dhe përveçse për veten, do të duhet të kujdesesh edhe për qenin, i cili mund të vuajë nga vapa. Mbajtja e tij sa më freskët është themelore për mirëqenien e kafshës shtëpiake. Ja sesi...
Postuar nga: mbalena
Qen

Para 37 muajsh
Burimi: WikiHow
Si t'i mësoni të mos kafshojë këlyshit të qenit
Këlyshi juaj kafshon gjithçka? Atëherë duhet të veproni sa më shpejt për t'ia hequr këtë zakon. Bëjeni duke ndjekur këto këshilla:
Postuar nga: mbalena
Qen

Para 39 muajsh
Burimi: WikiHow
Si ta pastroni dhe lani sa më mirë qenin tuaj!
Për të pasur një qen sa më të pastër dhe të shëndetshëm, atëherë duhet të kujdesesh duke e larë në mënyrë sa më të mirë. Ja sesi:
Postuar nga: mbalena
Qen

Para 41 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të reduktoni rënien e qimeve të qenit
Thuajse të gjithë qentë, shpesh humbin qimen e tyre. Disa lloje, si pastorët gjermanë, humbasin shumë gjatë gjithë vitit. Po si mund të shmanget rënia në sasi të madhe? Ndiqni këto këshilla:
Postuar nga: mbalena
Qen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9