Para 9 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të pastroni siç duhet kompjuterin
Pluhuri është armiku kryesor i kompjuterit tuaj. Ai futet në vendet ku dora e njeriut nuk i pastron dot duke bllokuar dhe prishur ato.
Postuar nga: Kokonozi
Probleme

Para 18 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të heqësh flamurin francez nga fotoja e profilit
Dhjetë ditë pasi Facebook vendosi mundësinë e vendosjes së filtrit të flamurit francez në foton e profilit, disa përdorues po shohin se automatikisht fotot po humbasin ngjyrat.
Postuar nga: o.zh
Networking

Para 51 muajsh
Si të mos dëmtoni baterinë e një laptopi
Bateritë moderne me litium, të përdorura në dispozitivët "portabël" janë një numër më të madh avantazhesh në krahasim me të mëparshmet. Që të funksionojnë në mënyrë sa më efikase, duhet të keni...
Postuar nga: mbalena
Probleme

Para 54 muajsh
Si te forconi sinjalin e Wi-Fi ne shtepi?
Wi-Fi është një nga pjesët më të dobishme dhe të rëndësishme që përdoret në një kompjuter sot.
Postuar nga: aleda
Networking

Para 55 muajsh
Si mund te lidhet nje telekamerë me kompjuterin
Ndodh që të mos dini sesi lidhet kompjuteri me një kamera. Ja sesi mund ta realizoni:
Postuar nga: mbalena
Software

Para 58 muajsh
Si te ndryshoni kursorin e “mouse”-it
Personazhe përrallash, kartona të animuar, marka të famshme, kafshë, shigjeta etj. Ndoshta pakkush e di që kursorët e “mouse”-it të Windows mund të zëvendësohen. Ja sesi:
Postuar nga: mbalena
Hardware

Para 63 muajsh
Site beni kompjuterin me te shpejte?
Nese kompjuteri juaj ka filluar te ngadalesohet, ekzistojne opsione per ta shpejtuar ate. Me poshte, i kemi paraqitur disa keshilla se qysh me shpejtu PC-ne tuaj.
Postuar nga: aleda
Hardware

Para 64 muajsh
Si te shpetojme laptopin nga lengjet?
Laptopi është kthyer në një pjesë integrale të pandashme. Në çdo moment shumë persona e kanë pranë. Kur hanë mëngjesin, drekën darkën apo kur pijnë kafe, ujë apo lëngje.
Postuar nga: aleda
Probleme

Para 64 muajsh
Si te shpetojme laptopin nga lengjet?
Laptopi është kthyer në një pjesë integrale të pandashme.
Postuar nga: ermal
Hardware

Para 64 muajsh
Postuar nga: aleda
Software
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank