Para 11 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kontrolloni agresivitetin? 5 këshilla
Zbuloni si të ruani kontrollin dhe atëherë kur nuk mundeni më. Dhe mësoni të injoroni atë që ju sulmon.
Postuar nga: o.zh
Etika

Para 15 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të lidheni me një person autik?
Aftësoni veten tuaj në lidhje me raportet që duhet të krijoni me personat me autizëm.
Postuar nga: o.zh
Etika

Para 26 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të jepni këshilla
Dhënia e këshillave nuk është një nga detyrat më të lehta. Ju mund të viheni nën një presion të madh, veçanërisht në qoftë se ju në përgjithësi (pa qëllim) jepni këshilla të këqija. Duke ndjekur...
Postuar nga: k.gj
Besimi

Para 30 muajsh
Si të dallojmë një profil egoist në Facebook
Nëse keni një profil ne Facebook, apo qofte edhe ne ndonjë tjetër rrjet social, kujdes me imazhet dhe informacionet qe jep për veten. Kjo jo vetëm se mund te prishe parafytyrimin për ty tek miqtë,...
Postuar nga: k.s
Etika

Para 31 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të motivoheni për të lexuar një libër
Nëse nuk të pëlqen të lexosh, apo je nga ata që e konsiderojnë të mërzitshëm leximin e një libri, ndoshta nuk e ke idenë e mundësisë që po humb. Nëse dëshiron të "zbulosh" çfarë do të thotë të lexosh...
Postuar nga: mbalena
Legjenda & Folklor

Para 32 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të bëheni kritikë arti
Kritik arti është ai që vlerëson një vepër arti. Megjithëse është e vërtetë që shija artistike është relative, janë disa karakteristika të veprave që mund të shihen si masë për ta vlerësuar atë. Po...
Postuar nga: mbalena
Etika

Para 32 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të respektoheni prej të tjerëve
Të gjithë duam të respektohemi prej të tjerëve, por respekti fitohet, e madje me mund. Nëse dëshiron të kesh sukses dhe të mësosh të fitosh respektin e të tjerëve, duhet të impenjohesh shumë. Ja...
Postuar nga: mbalena
Etika

Para 35 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të mos shqetësohesh për atë që të tjerët mendojnë për ty
Të kërkosh t'u pëlqesh të gjithëve është e kotë. Një gjë është të ndihmosh dikë në nevojë, një tjetër është të përfshihesh nga dëshirat dhe kërkesat e të tjerëve, pa pasur kohë as për veten tënde. Ja...
Postuar nga: mbalena
Besimi

Para 37 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të rrisësh shanset për të qenë me fat
Së fundi ndjeheni të përndjekur nga fati i keq? Do të donit të njihnit sekretin e mbarësisë? Sekreti je vetë ti. Gjithçka qëndron në shikimin e një prespektive të re, te besimi në vetvete dhe animi...
Postuar nga: mbalena
Paranormale

Para 40 muajsh
Si të përmirësojmë një ditë të keqe
Sigurisht qe te gjithëve na ka qëlluar qe ndonjë mëngjes te ngrihemi me humor te keq.
Postuar nga: k.s
Zakone & Tradita
1 2 3 4 5 6Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9