Para 42 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të prishni apo anuloni një kontratë
Çfarëdo qoftë arsyeja përse duhet të prishet një kontratë, ekziston një proces për t'u ndjekur, në mënyrë që të shmangen edhe pasojat më minimale në dëmin tënd. Mjafton të kini parasysh këto gjëra:
Postuar nga: mbalena
Tjeter

Para 64 muajsh
Cilat jane disa menyra per te kursyer parat?
Te kursesh para mund te jete e veshtire, vecanerisht nese ju keni te ardhura te pakta.
Postuar nga: khoxha
Familja

Para 82 muajsh
Si te kerkosh te drejtat si baba?
Femijet zakonisht perfitojne nga marredhenia qe kane me babain e tyre, edhe kur ai nuk jeton ne te njejtin vend me te
Postuar nga: Buffon
Familja

Para 85 muajsh
Si te Licensohen Subjektet qe ofrojne Formim Profesional ?
Ofrimi i sherbimit te formimit profesional edhe ne zonat ku nuk jane te shtrira qendrat publike te formimit profesional si dhe rritja e mundesive
Postuar nga: ermal
Biznesi

Para 85 muajsh
Si te Marim License per Agjenci Private Punesimi
Ofrimi i sherbimeve te punesimit, duke synuar nepermjet konkurences me sherbimin publik te punesimit, rritjen e nivelit te sherbimeve.
Postuar nga: ermal
Biznesi

Para 85 muajsh
Si te marrim veretim per periudhen e burgut ne DPB
Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve lëshon vërtetime për ish të dënuar politikë nga viti 1947-1991
Postuar nga: ermal
Kriminalistike

Para 85 muajsh
Si te marrim nje deshmi penaliteti
Drejtoria e Përgjithshme lëshon vërtetim të gjendjes gjyqësore
Postuar nga: ermal
Kriminalistike

Para 85 muajsh
Si te veprojme ne rast ri-aplikimi per Pasaporte Biometrike
Çdo shtetas që ka mbushur moshën 16 vjeç mund të ri-aplikoje për pasaportë biometrike në zyrat e aplikimit në rastet e mëposhtme:
Postuar nga: ermal
Konsumatori

Para 85 muajsh
Si te veprojme ne rast ri-aplikimi per leternjoftim elekt...
Çdo shtetas që ka mbushur moshën 16 vjeç duhet të ri-aplikojë për letërnjoftim elektronik në zyrat e aplikimit në rastet e mëposhtme:
Postuar nga: ermal
Konsumatori

Para 85 muajsh
Si veprohet per pajisjen me dy dokumetat e identitetit bi...
Shtetasit mbi moshën 16 vjeç mund të kryejnë një aplikim të vetëm për t’u pajisur njëkohësisht me të dy dokumentet (me letërnjoftim elektronik dhe pasaportë biometrike).
Postuar nga: ermal
Konsumatori
1 2 3 4Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9