Para 2 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni fustane kukullash me kartopeceta?
Shihni videon më poshtë…
Postuar nga: o.zh
Lojra

Para 3 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni vetë një shportë me thupra?
Shihni videon më poshtë...
Postuar nga: o.zh
Shkenca & Natyra

Para 4 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të zgjidhni një kub rubik?
Misteri që na ka shoqëruar për shumë vite…merr zgjidhje në videon më poshtë.
Postuar nga: o.zh
Lojra

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
6 eksperimente shkencore që mund t’i provoni në shtëpi
Truke që do t’ju informojnë dhe argëtojnë në videon më poshtë....
Postuar nga: o.zh
Shkenca & Natyra

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Postuar nga: o.zh
Letra

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
4 truke të pabesueshme me tullumbace
E dini që mund të shponi një tullumbace tej për tej me një shkop pa e plasur atë?
Postuar nga: o.zh
Lojra

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Disa truke që na lehtësojnë të gjithëve jetën e përditshm...
Videoja më poshtë do t’ju mësojë se si të menaxhoni më thjeshtë disa gjëra të vogla të jetës së përditshme...
Postuar nga: o.zh
Tjeter

Para 6 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni një shtëpi kukullash me kartona?
Një dhuratë e veçantë për vogëlushen tuaj…Ndiqni hapat në videon më poshtë.
Postuar nga: o.zh
Lojra

Para 7 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni një kuadro me karton të ricikluar?
Nëse ruani disa prej kartonëve të letrave higjenike ose të pecetave kuzhinës, mund të realizoni një tablo të tillë si kjo më poshtë:
Postuar nga: o.zh
Tjeter

Para 7 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni vetë një top antistres
Topat antisres janë një mënyrë e pazëvendësueshme për të kaluar kohën, gjithashtu në disa raste përdoren edhe për rehabilitimin e artikulacioneve.
Postuar nga: o.zh
Lojra
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9