Para 2 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të rregulloni vetë parakolpin e shtypur të makinës pa ...
Truku që po i çmend të gjithë mekanikët dhe serviset e makinave.
Postuar nga: Kokonozi
Riparime

Para 4 muajsh
Burimi: Top-Channel
Si të pastroni xhamin e ngrirë të makinës
Në këto mëngjese të ftohta nuk ka gjë më të sikletshme se mëngjesi, teksa përpiqesh të shkrish akullin në xhamat e makinës kur je me nxitim për në punë.
Postuar nga: k.s
Mirmbajtje

Para 5 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të pengoni veshjen e xhamave të makinës me avull?
Shumë drejtues automjetesh përballen me problemin e avullit të xhamave, veçanërisht gjatë muajve të ftohtë të vitit.
Postuar nga: o.zh
Mirmbajtje

Para 7 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të hapim derën e makinës me çelësa brenda
Nuk janë te rralla rastet kur nga nxitimi dhe pakujdesia, te mbyllim derën e makinës duke lënë çelësat brenda saj.
Postuar nga: k.s
Siguria

Para 12 muajsh
Burimi: ikub.al
Çfarë ndodh nëse hedh benzinë në një makinë me naftë dhe ...
Dikur pompat e benzinës dhe te naftës ne stacionet e furnizimit publik ishin te ngjashme dhe kjo e bënte shume frekuent gabimin e mësipërm, por edhe sot, kur ato janë te dukshme dhe dallueshme...
Postuar nga: k.s
Karburante

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të largojmë çamçakëzin nga sediljet e makinës
Edhe pse mund te mos jete një gjë qe ndodh shpesh, ne fund te fundit, edhe qëllon qe për një arsye apo një tjetër te ndodhe.
Postuar nga: k.s
Mirmbajtje

Para 19 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të ndreqim parakolpin plastik të makinës. VIDEO
Në një video të hedhur në Youtube e cila ka marrë mbi 2 milion klikime, shfaqet një makinë e shtypur keq dhe pas lagjes së saj me ujë valë mbi zonën e goditur, makina arrin të kthehet në gjendjen e...
Postuar nga: k.s
Riparime

Para 30 muajsh
Burimi: MSN
Si të bëjmë që makina jonë të kryejë 400 mijë km
Makinat e reja sigurisht qe janë te mira. Ato përfaqësojnë fjalën e fundit jo vetëm te teknologjisë se prodhimit te motorëve, por edhe përmirësime ne dizajn, ne përdorimin e materialeve te reja me...
Postuar nga: k.s
Mirmbajtje

Para 38 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të hiqni një njollë gjaku nga sediljet?
Ekzistojnë vërtet shumë mënyra për të pastruar një njollë gjaku nga sediljet e makinës. Metodat varen vetëm nga stofi i sediljes. Por duhet të kujdeseni edhe sa më shpejt për këtë njollë, përderisa...
Postuar nga: mbalena
Mirmbajtje

Para 39 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të kuptoni se kur duhet të ndërroni gomat
A e keni pyetur ndonjëherë veten se kur duhet të zëvendësoni gomat e makinës? Ato janë shumë themelore për sigurinë dhe efikastietin e mjetit tuaj. Ja disa këshilla për t'ju ndihmuar që të kuptoni se...
Postuar nga: mbalena
Mirmbajtje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9