Para 9 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kuptoni nëse partneri ju do sinqerisht
Nuk ka asnjë mënyrë të garantuar për të kuptuar nëse një person ju do me të vërtetë, por ekzistojnë disa mënyra për të lexuar veprimet dhe sjelljen e partnerit.
Postuar nga: Kokonozi
Bashkejetesa

Para 9 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të harroni një histori të gabuar dashurie në dhjetë hapa
Keni dëshirë të qani? Bëjeni. Kur zemra thyhet duhet treguar durim dhe dashuri: kohë për të marrë veten dhe për t’u marrë me veten në kuptimin e plotë të fjalës. Por kujdes!
Postuar nga: a.k
Bashkejetesa

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Si ta kuptojmë një tradhtar?
Ka shume arsye për te tradhtuar, por ne manualin e tyre te tradhtive, dy studiues kane marre ne analize shprehjet qe zakonisht përdor një tradhtar.
Postuar nga: k.s
Bashkejetesa

Para 12 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kuptojmë se kemi probleme në çift
Psikologja Melissa Keogh ne një studim te sajin mundohet te argumentoje se cilat janë shenjat e tregojnë se çifti është duke vuajtur një periudhe para ndarje.
Postuar nga: k.s
Bashkejetesa

Para 12 muajsh
Burimi: Top Channel
Si të shpëtoni jetën seksuale
Asgjë nuk e vret më shumë jetën tuaj seksuale, sesa ta kryesh aktin gjithnjë në të njëjtin vend. Për shumicën e çifteve, ky vend është dhoma e gjumit, ndërsa si alternativë e dytë e sprovuar është...
Postuar nga: k.s
Bashkejetesa

Para 13 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni një viagra natyrale vetëm me dy përbërës?
Viagra është një ndër medikamentet më të fuqishme për meshkujt. Ajo mund të përmirësojë funksionin dhe performancën seksuale, por shumë pak njerëz dinë se si mund të përgatisin një medikament të...
Postuar nga: o.zh
Takime

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të largojmë erën e keqe nga lavastoviglia
Makina larëse e enëve është një tjetër elektroshtepiake qe ka hyre ne përdorimin e përditshëm. Ajo është një ndihmese e madhe për amvisat dhe qe te ketë jete te gjate, kërkohet mirëpërdorim i saj,...
Postuar nga: k.s
Mirmbajtje

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të mësojmë bashkëshortin të përdorë lavatriçen
Gjithsesi, këshillat e mëposhtme ju shërbejnë edhe beqareve, studenteve dhe te tjerë meshkuj qe për një arsye ose një tjetër janë te shtrënguar te lajnë vetë teshat.
Postuar nga: k.s
Bashkejetesa

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të menaxhojmë një lidhje në distancë
Është e ditur qe një lidhje ne distance nuk është e lehte për tu ruajtur, por kjo është e nevojshme, veçanërisht nëse ne mes është edhe një unaze qe e komplikon edhe me shume situatën.
Postuar nga: k.s
Martesa

Para 15 muajsh
Si të krijoni një atmosferë romantike për Shën Valentin
Pëshpëritje dhe përqafime ne një kornize te krijuar nga ju me kujdes për te kaluar një mbrëmje romantike dhe te paharrueshme me partnerin tuaj te zemrës.
Postuar nga: a.k
Shen Valentini
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9