Para 4 muajsh
Burimi: ikub.al
Si duhet të jetë dieta e një gruaje që ushqen beben me gji?
Më poshtë do të gjeni disa këshilla diete për nënat që ushqejnë fëmijën me gji
Postuar nga: o.zh
Te Sapolindurit

Para 13 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të fotografoni fëmijët, 10 truke profesionistësh
Te fotografoni do te thotë te fiksoni një moment për gjithmonë, ne mënyrë qe te ri jetoni emocionet dhe ngjyrat çdo here qe do te ndjeni nostalgji.
Postuar nga: a.k
Femijet

Para 20 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bindim fëmijët për të lexuar
Ne kushtet e zhvillimit te vrullshëm te teknologjisë dhe mediave online, dëshira e te gjithëve, por fëmijëve ne radhe te pare, sa vjen dhe venitet. Por distancimi prej librit është një mënyrë më vete...
Postuar nga: k.s
Adoleshenca

Para 23 muajsh
Burimi: Telegrafi
Çfarë duhet t’u mësoni fëmijëve për paratë
Shumë prindër harrojnë t’u shpjegojnë fëmijëve se çfarë duhet të bëjnë me paratë që u jepen dhe ata e marrin për të mirëqenë se mund t’i shpenzojnë menjëherë.
Postuar nga: k.s
Femijet

Para 24 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të vesh në gjumë fëmijën
Gjumi është një nevoje thuajse reflektive e organizmit, megjithatë mund te thuhet me plot goje se ai duhet te mësohet. Dhe sa me pare ta bëjmë këtë gjë, aq me mire do te jete edhe kur ata te rriten.
Postuar nga: k.s
Bebet

Para 24 muajsh
5 gjëra që i duhen përsëritur gjithnjë fëmijës suaj
Edukimi i fëmijëve po behet gjithnjë e me shume i rëndësishëm dhe pa pushim ne treg dalin libra te posaçëm për rëndësinë e këtij procesi, për mënyrën e te sjellurit me to, për nevojën emotive te...
Postuar nga: k.s
Femijet

Para 31 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të zgjidhni problemet në familje
Në çdo familje ka probleme dhe kur ndodhin nuk dihet se si veprohet. Do të ishte bukur të gjendej zgjidhja më e mirë për të kaluar gjithçka me sukses. Po çfarë duhet të bëni konkretisht për të...
Postuar nga: mbalena
Adoleshenca

Para 33 muajsh
Burimi: WikiHow
Si të zgjidhni me qetësi problemet familjare
Çdo familje ka probleme, thjesht duhet të gjeni zgjidhjen për t'i kapërcyer sa më shpejt ato atëherë kur shfaqen. Po si duhet të veproni konkretisht në raste të tilla? Kini parasysh këto gjëra:
Postuar nga: mbalena
Krijimi i familjes

Para 38 muajsh
Si të mësojmë fëmijët të kursejnë
Natyrshëm ngrihet pyetja se kur është momenti i duhur që t’u flasësh fëmijëve rreth kursimeve dhe rëndësisë që ka paraja?
Postuar nga: k.s
Femijet

Para 40 muajsh
Burimi: WikiHow
Si t’ua thoni fëmijëve tuaj se po divorcoheni
Divorci është diçka e vështirë për t'u pranuar nga çdo fëmijë. Prandaj duhen përdorur edhe disa metoda të përshtatshme, për t'i treguar fëmijës se po ndaheni. Ja sesi:
Postuar nga: mbalena
Femijet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9