Para 32 ditesh
Burimi: ikub
Si ta kalojmë kohën gjatë pushimit të drekës
52 minuta pune dhe 17 minuta pushim ishte formula magjike qe sugjerohej disa vite me pare, sipas se cilës mund te pretendohej për te pasur një rendiment te larte ne pune. Por e vërteta është se jo te...
Postuar nga: k.s
Keshillime

Para 4 muajsh
Burimi: ikub.al
8 rituale të njerëzve të lumtur. Si të jemi si ata?
Ka shumë gjëra të vogla dhe praktike në jetën tonë të përditshme, të cilat secili prej nesh mund t’i përfshijë në jetën e përditshme për t’u ndier më i lumtur.
Postuar nga: o.zh
Kariera

Para 5 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të bëni përshtypje të mirë në çdo rast
6 këshilla për një prezantim të mirë të vetes.
Postuar nga: Kokonozi
Keshillime

Para 7 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të jemi më produktivë në zyrë
Bimët në zyrë shtojnë produktivitetin e stafit me 1/5. Ky është përfundimi i shkencëtarëve britanikë, të cilët janë të bindur se lulet përmirësojnë performancën intelektuale, kënaqësinë në punë dhe...
Postuar nga: k.s
Kariera

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të rrisni nivelin e kënaqësisë së punonjësve
Ne këtë rast është fjala për shefat e kompanive, qe e dine se niveli i kënaqësisë se punonjësve te tyre është i lidhur ngushtësisht me performancën ne pune te gjithë secilit. Sa me te kënaqur, aq me...
Postuar nga: k.s
Kariera

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të rrisim përqendrimin në punë
Ja disa gjëra të cilat mund t’i bëni për të qëndruar i fokusuar në punë dhe të mos ndiheni i mërzitur:
Postuar nga: k.s
Keshillime

Para 11 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të kuptoni se shefi nuk ju simpatizon
Marrëdhëniet me shefin janë një moment i rendesishem për këdo qe kërkon dhe dëshiron te mbuloje me dëshirë një vend te caktuar pune. Prej kësaj marrëdhënieje nuk varet vetëm niveli i stresit, por...
Postuar nga: k.s
Kariera

Para 14 muajsh
Si të bësh një ‘selfie’ perfekte dhe profesionale për CV
Pesë këshilla se si të bëjmë një foto ‘selfie’ që të jetë sa më perfekte dhe profesionale për CV-në tonë.
Postuar nga: e.d
Keshillime

Para 20 muajsh
Burimi: ikub
Si të organizojmë më mirë kohën dhe punën
Organizimi i ditës dhe optimizmi i kohës është një proces qe mund te varjojë ne përputhje me njeriun, me moshën, profesionin, bioritmin, orarin e punës etj.
Postuar nga: k.s
Keshillime

Para 21 muajsh
Burimi: ikub.al
Netë pa gjumë? Ja 5 këshilla për të përballuar ditën
Pagjumësia është një fenomen jo i rralle, veçanërisht ne këto dite te nxehta, kur te flesh gjumë mire është thuajse një sipërmarrje.
Postuar nga: k.s
Keshillime
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9