Para 6 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të minimizojmë pasojat e alergjive nga poleni
Alergjitë e rrugëve te frymëmarrjes, si pasoje e ndryshimeve klimaterike janë shtuar se tepërmi. Për me tepër, ato nuk manifestohen me vetëm ne periudha te caktuara, por shtrihen thuajse ne te gjithë...
Postuar nga: k.s
Mjekesia Alternative

Para 8 ditesh
Burimi: ikub
Si të përdorni celularin në mënyrë të sigurt për shëndetin
Shëndeti juaj është duke u shkatërruar vetëm nga përdorimi i telefonit dhe nuk po e kuptoni.
Postuar nga: Kokonozi
Mjekesia Alternative

Para 17 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të përmirësoni posturën tuaj
Orë të tëra përpara kompjuterit? Dhimbje mesi apo shpatullash? Ja disa këshilla të vlefshme për të rregulluar posturën tuaj.
Postuar nga: Kokonozi
Shendeti ne Familje

Para 17 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të ndryshoni humorin e keq vetëm në 3 minuta
Mund të keni 1000 arsye për të qenë në humor të keq, por kjo nuk do të thotë se nuk duhet ta ndryshoni atë.
Postuar nga: Kokonozi
Shendeti Mendor

Para 17 ditesh
Burimi: ikub
5 këshilla për të pastruar veshët në kushtet e shtëpisë
Dylli i veshëve është një substance natyrale qe prodhohet nga veshi i njeriut dhe shërben për ta mbrojtur atë, por ne rastet kur ai grumbullohet aty me shumice, kthehet ne një problem më vete.
Postuar nga: k.s
Mjekesia Alternative

Para 20 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të largoni vetë infeksionet mykotike të thonjve
Produkte natyrale me të cilat mund të trajtoni mykun e këmbëve.
Postuar nga: Kokonozi
Mjekesia Alternative

Para 20 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të ndaloni dridhjen e syve
Dridhja e syve është një ndjesi e pakëndshme dhe që e kanë provua të gjithë.
Postuar nga: Kokonozi
Shendeti ne Familje

Para 26 ditesh
Burimi: ikub.al
5 ushqime që nuk duhet të mbani në frigorifer dhe 5 që duhet
Ja si të ruani më shumë jetëgjatësinë e ushqimeve tuaja.
Postuar nga: Kokonozi
Shendeti ne Familje

Para 28 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të përballoni lodhjen pranverore
Mësoni si ta kaloni thjeshtë këputjen dhe përgjumjen gjatë pranverës.
Postuar nga: Kokonozi
Shendeti ne Familje

Para 53 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të çlodhim muskujt dhe të parandalojmë dhimbjen e tyre
Aktiviteti fizik ditor çon veç te tjerave edhe ne atë qe thjesht e njohim si lodhje muskulore. Është një simptome qe vereverte thuajse tek te gjithë, pavarësisht se çfarë profesioni dhe aktiviteti...
Postuar nga: k.s
Dieta & Te ushqyerit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9