Para 6 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të veproni që dhe nga koshi i plehrave të vijë gjithmo...
Koshat e plehrave kanë tendencë të bëhen ngjitës. Edhe nëse i pastroni shpesh, plastika ka tendencë ta absorbojë dhe mbajë erën. Ju mund ta mbani atë të freskët me këto produkte të përgatitura vetë.
Postuar nga: o.zh
Mirmbajtje

Para 6 ditesh
Burimi: ikub.al
Truke praktike për të bërë më të thjeshtë jetën e përdits...
Këtu do të gjeni 15 truke të cilat do t’ju vlejnë të gjithëve...
Postuar nga: o.zh
Mirmbajtje

Para 7 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të thani petalet e trëndafilave
Nëse keni marrë një buqetë trëndafilash për Shën Valentin, thajini ato. Tharja u ruan bukurinë dhe aromën...
Postuar nga: o.zh
Lulet & Pemet

Para 8 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të hapni një kanaçe vetëm me një lugë
Një mënyrë e thjeshtë dhe shumë efektive.
Postuar nga: Kokonozi
Mirmbajtje

Para 14 ditesh
Burimi: ikub.al
Postuar nga: o.zh
Rimodelim

Para 21 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të largoni bojën e stilolapsit nga rrobat
Si të largoni këtë njollë kokëforte nga veshjet tuaja.
Postuar nga: Kokonozi
Mirmbajtje

Para 23 ditesh
Burimi: ikub.al
Postuar nga: o.zh
Rimodelim

Para 23 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të bëni një freskues dhe aromatizues për ajrin e shtëpisë
Freskuesit e ajrit që blini në markete mund të jenë të ashpër dhe me ingredientë të panjohur. Gjithashtu mund të jenë shumë të shtrenjtë në çmim. Është shumë e thjeshtë të përgatisni një të tillë...
Postuar nga: o.zh
Mirmbajtje

Para 24 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të zbardhni rrobat e bardha kur ato janë ngjyrosur
Veshjet që nxjerrin bojë janë armiku i rrobave të bardha.
Postuar nga: Kokonozi
Mirmbajtje

Para 26 ditesh
Burimi: ikub.al
Si të largoni njollat e gjakut nga veshjet dhe tapiceritë
Njollat e gjakut janë të vështira për tu hequr dhe shpesh prishin veshjen apo tapiceritë. Ja si mund ti largoni ato thjeshtë.
Postuar nga: Kokonozi
Mirmbajtje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
GoTech


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet