Para 4 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të paketoni sa më shumë rroba në një valixhe? Ja truku...
Videoja më poshtë do t’ju mësojë se si të mos lini jashtë valixhes asnjë nga veshjet që doni të merrni me vete kur të shkoni për pushime...
Postuar nga: o.zh
Transporti

Para 9 muajsh
Burimi: ikub.al
Si mund të dilni nga bagazhi i makinës
Mbyllja në bagazhin e veturës, do të ishte një moment i tmerrshëm dhe me frikë të madhe për jetën. Për fat të keq, shumë rrëmbime janë bërë në këtë mënyrë, dhe viktimat kanë pasur pasoja të mëdha.
Postuar nga: k.s
Keshilla & Siguria

Para 10 muajsh
Burimi: ikub.al
Çfarë nuk duhet të bëjmë gjatë qëndrimit në hotel
Rrëfimi i mëposhtëm është i një personi i cili ka qene për shume vite anëtar i stafit te një hoteli me pese yje, i cili pretendon se është ne gjendje te gjykoje jo vetëm mbi zakonet me te shpeshta te...
Postuar nga: k.s
Akomadimi

Para 11 muajsh
Gati për udhëtim? Ja gjërat që nuk duhet të harroni të me...
Çfarë të paketoni me vete në udhëtimet e kësaj vere?
Postuar nga: o.zh
Keshilla & Siguria

Para 12 muajsh
Burimi: ikub.al
Si të vishemi kur duhet të udhëtojmë?
Kur duhet te udhëtoni gjithmonë lind pyetja çfarë te vendosni ne valixhen tuaj.
Postuar nga: a.k
Keshilla & Siguria

Para 14 muajsh
Burimi: ikub.al
13 mënyra si të paketoni rrobat në valixhe
Nëse keni vendosur të shkoni për pushime, ja disa mënyra se si të paketoni rrobat në valixhe në mënyrë që të mos ju zënë shumë vend.
Postuar nga: e.d
Keshilla & Siguria

Para 28 muajsh
Si të zgjedhim vendin më të përshtatshëm në një avion
Industria e aviacionit ka bere dhe vazhdon te bej progres te vazhdueshëm ne ndërtimin e avionëve, duke i bere ata gjithnjë e me shume teknologjike, komode, te sigurt.
Postuar nga: k.s
Transporti

Para 32 muajsh
Burimi: WikiHow
Si ta bëni valixhen tuaj sa më të identifikueshme
Pas një udhëtimi të gjatë, gjëja e fundit që dëshiron të bëjë një njeri i lodhur nga rruga, është të kontrollojë për valixhen e tij. Për të shmangur humbjen e kotë të kohës, atëherë mund t'i vendosni...
Postuar nga: mbalena
Keshilla & Siguria

Para 33 muajsh
Burimi: Greenme
Ju zë makina? Ja 10 ilaçe natyrore për ta shmangur
Fenomeni te zenit nga makina, apo anija ne det është një gjendje e caktuar qe kap jo vetëm te rriturit, por edhe fëmijët.
Postuar nga: k.s
Keshilla & Siguria

Para 33 muajsh
Burimi: wikihow
Si të pastroni valixhen e udhëtimit
Kudo që udhëtoni e keni me vete. S'është gjëagjëzë e vështirë, pasi përgjigjia është e thjeshtë: valixhja. Vjen një moment, që pas udhëtimesh të panumërta, edhe valixhja meriton një pastrim. Po si ta...
Postuar nga: mbalena
Keshilla & Siguria
1 2 3 4 5Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9