Filxhani sot 20 mars 2017

Asgjë nuk mund t'iu burgose përveç mendimeve tuaja, asgjë nuk mund t'iu kufizoje përveç frikërave tuaja dhe asgjë nuk mund t'iu kontrolloje përveç besimeve tuaja.

" Asgjë nuk mund t'iu burgose përveç mendimeve tuaja, asgjë nuk mund t'iu kufizoje përveç frikërave tuaja dhe asgjë nuk mund t'iu kontrolloje përveç besimeve tuaja. "

Shfleto artikuj te tjere per: FILXHANI SHPREHJE
Postuar nga: at.k
ikub #:
1703180011


Digitalb


UnionBank