Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
 
 
Politika e konfidencialitetit
 
Shperndaje
ikub#: 1002150128
ikub.al ka vendosur kete politike te konfidencialitetit per t’ju shpjeguar se si mbrohet informacioni juaj, si mblidhet dhe perdoret. Kjo politike mund te rinovohet nga ikub.al kohe pas kohe.

1. Mbrojtja e konfidencialitetit tuaj

Ne nuk e ndajme informacionin tuaj me pale te treta per qellime marketingu.
Ne nuk perdorim mjete terheqese per qellime marketingu ("cookies", "web beacons," “single-pixel gifs”).
Ne nuk ju dergojme komunikim te pakerkuar nga ju per qellime marketingu.
Informacioni i llogarise eshte i mbrojtur me fjalekalim. Mbajeni fjalekalimin te fshehte dhe te sigurte.
ikub.al nuk mbledh informacion nga personat nen moshen 13 vjec. Ne qofte se ikub.al meson se informacioni eshte hedhur nga nje person nen moshen 13 vjec, ikub.al do ta fshije ate informacion.
ikub.al, ose personat te cilet postojne tek ikub.al, mund te vendosin linke te faqeve te nje pale te trete te cilat mund te kene praktika te ndryshme te konfidencialitetit. Ne nuk jemi pergjegjes dhe nuk kemi asnje kontroll mbi politikat e konfidencialitetit te ketyre paleve te treta, dhe i inkurajojme te gjithe perdoruesit te lexojne politikat e konfidencialiteti te te gjithe faqeve te cilet ata vizitojne.
 

2. Te dhenat qe ne mbledhim

Ne ndonjehere mbledhim adresat tuaja te email-it per qellime te tilla si dergimi i vete publikimeve dhe konfirmimin e email-it, berjen autentike te llogarive te perdoruesit, japim pershkrime te sherbimit te email-it, regjistrimin ne forume, etj.
ikub.al nuk jep informacion per kartat e kreditit. Transaksionet e kartave te kreditit transmetohen ne nje rruge financiare, dhe ne perpiqemi te mbrojme sigurine e informacionit te pageses tuaj gjate transmetimit, duke perdorur teknologjine “Secure Sockets Layer (SSL)”
Ne mund te mbledhim informacion personal nese ju e jepni ate ne opinionin qe lini ne faqe ose ne komentet qe vendosni, nese e postoni ne forumet tona, ose nese ju na kontaktoni direkt. Ju lutemi mos postoni asnje informacion personal ne forumet e ikub.al te cilat ju doni t’i mbani private.
Log-et e serverave tane mbledhin te dhena standarde si cdo server tjeter per cdo faqe te sherbyer duke perfshire adresen tuaj IP, faqen URL, dhe kohen e stampimit. Log-et na ndihmojne per te dalluar problemet me server-in tone si dhe per te administruar faqen e  ikub.al.
ikub.al do te konsideroje si dhenie miratimi nga ana juaj per te perpunuar ato te dhena personale qe Ju jepni gjate postimve tek nenportalet e tij. 

ikub.al do te fshije te dhenat personale qe keni dhene, menjehere sapo llogaria Juaj te caktivizohet.
 

3. Te dhenat qe japim ne

Te gjitha informacionet e faqes sone jane mbledhur ne database-n tone, madje edhe pas "fshirjes", dhe mund te arkivohen per arsye teknike.
Log-et e server-it dhe te dhena te tjera mblidhen pafundesisht.
Megjithese ne bejme perpjekjet maksimale per te siguruar qe te dhenat te jene te sigurta, ne nuk mund te garantojme siguri te plote.
 

4. Arkivimi dhe shfaqja e informacioneve te ikub.al nga mekanizmat e kerkimit dhe faqe te tjera

Mekanizmat e kerkimit dhe faqe te tjera jo te lidhura me ikub.al – duke perfshire archive.org, google.com, dhe groups.yahoo.com – arkivojne ose shfaqin informacionin e ikub.al.
 

5. Rrethanat ne te cilat ikub.al mund te jape informacion

ikub.al mund te shperndaje informacion per perdoruesit e tij nese i kerkohet te veproje keshtu nga ligji ose nese nje shperndarje e tille eshte e domosdoshme per t’iu pergjigjur thirrjes ne gjyq, urdherit te gjykates, ose proceseve te tjera ligjore.
ikub.al mund t’i jape informacion per perdoruesit e tij oficereve ose personave te tjere, me mirebesim se dhenia e nje informacioni te tille eshte e domosdoshme per te: forcuar Kushtet e Perdorimit; per t’iu pergjigjur pretendimeve qe ndonje postim ose permbajtje tjeter dhunon te drejtat e pales se trete; ose mbron te drejtat, pronen, ose sigurine personale te ikub.al, perdoruesve e tij ose publikun e pergjithshem.
 

6. Perdoruesit nderkombetare

Duke vizituar faqen tone dhe duke na dhene te dhena, ju njiheni dhe bini dakord se fale dimensioneve nderkombetare te ikub.al, ne mund te perdorim te dhenat e mbledhura gjate marredhenies sone per qellime te dalluara ne kete politike ose ne komunikime te tjera me ju, duke perfshire trasmetimin e informacionit jashte juridiksionit tuaj. Si rrjedhim, ju lutem kuptoni se te dhena te tilla mund te mbeten ne serverat e lokalizuar ne Gjermani. Duke na dhene te dhenat tuaja, ju jepni pelqimin e transferimit te te dhenave te tilla.
 
7. Te drejtat dhe opinionet tuaja
Ne ju ftojme qe te jepni opinionin tuaj mbi kete politike ne forumin e ikub.al.
Ju keni te drejte qe ne cdo moment te kerkoni;
-          Aksesin ne te dhenat tuaja
-          Fshirjen ose korrigjimin e tyre
 

loading...
Shfleto artikuj te tjere per: IKUB

Loading...
 
Loading...


Shfleto artikuj te tjere per: IKUB
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1002150128
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved