Shikoni listën e ngjarjeve të rëndësishme tek nën-portali Kalendari

Te gjitha ngjarjet me te fundit kulturore, festive dhe gjithcka tjeter

Data: 07 Sht 2011 17:19
ikub# 1109070131


kalendariPër të parë ngjarjet më të fundit që janë planifikuar në një datë të caktuar, shërben nënportali Kalendari tek ikub.al. Mjafton të zgjidhni datën dhe do të merrni informacione rreth  ngjarjeve që po (apo do të) zhvillohen në atë datë.

 

Ngjarjet e ditës së sotme mund të shikohen direkt në faqen e parë të nënportalit duke klikuar këtu.

kal1

 

Nëse dikush nga ju dëshiron të publikojë një ngjarje, është i lirë ta bëjë, duke hedhur një artikull në nën-portalin Kalendari. Ngjarja do të shfaqet tek Kalendari në ditët që ju keni caktuar të ndodhë.

 

Ngjarjet e Kalendarit në celularin tuaj

kal3Avantazhi kryesor i këtij nën-portali është mundësia për t’u abonuar dhe marrë direkt me email ose SMS ngjarjet më të fundit kalendarike. Abonimi me email është pa pagesë, ndërkohë që abonimi me SMS ofrohet kundrejt shpenzimit të krediteve në portal (Kreditet mund të blihen këtu)

 Cdo SMS e derguar nga sistemi kushton 10 kredite.

 

Për tu abonuar, ju mund të klikoni linkun “Regjistrohuni këtu” në faqen e parë të Kalendarit, dhe më pas të plotësoni detajet që ju kërkohen. Abonimi kërkon që ju të keni një llogari në portalin ikub.al. Nëse nuk e keni krijuar ende, mund të klikoni këtu.

 

kal4Gjatë procesit të abonimit, sic e shikoni edhe në imazh, do t’ju kërkohet:            

  • Një titull për abonimin
  • Nëse doni të merrni abonimin me email
  • Nëse doni të merrni abonimin me SMS(përkundrejt shpenzimit të krediteve)
  • Intervalin e dërgimit të abonimit

 

 

Shfleto artikuj te tjere per: EVENT NGJARJE KALENDARI
Postuar nga: Dada
ikub #:
1109070131