Si te shesim me ikub?

Per te postuar nje njoftim per nje prone (makine, banese, etj) te cilen duam ta shesim, apo per te kerkuar pune, si dhe njoftuar per nje oferte pune, ndiqni udhezimet e meposhtme:

Data: 06 Shk 2013 00:00
ikub# 1209190205

1. Nese nuk keni llogari tek ikub.al dhe nuk doni te keni nje te tille, mjafton te klikoni mbi tekstin "Posto" (shiko figuren meposhte)

dhe tek dritarja qe do te hapet, plotesoni te gjitha fushat e kerkuara, ne rast se keni foto bashkengjisni dhe fotot dhe ne fund klikoni "Dergo". (shikoni figuren meposhte)

2. Nese keni nje llogari tek ikub.al, pasi te keni hyre ne llogarine tuaj hapat qe do ndiqni jane si meposhte:

- Ne fillim klikoni tekstin "Posto" (shiko figuren meposhte)

- Tek dritarja qe hapet zgjidhni kategorine ku ben pjese njoftimi juaj, dhe klikojeni ate, p.sh prona (shiko imazhin meposhte)

- Tek dritarja qe do te hapet do te zgjidhni llojin e prones qe do te postoni (shiko imazhin meposhte)

- Tek dritarja qe do te hapet plotesoni fushat qe kerkohen. Levizni me ashensor per te plotesuar te gjitha fushat. Pasi ti keni plotesuar klikoni "Ruaj" dhe njoftimi juaj do te behet publik (shiko figuren meposhte)

Shfleto artikuj te tjere per: NJOFTIME POSTIM
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1209190205