Myikub
JE BIZNES? KLIKO KETU
Komente 0 Komente Para 19 ditesh
Contact Center for Teleselling, Inbound, Phone Collection Sviluppo App, Web Marketing, Mail Marketig, Social Marketing
Postuar nga lmulla
ikub# 1701310165Komente 0 Komente Para 4 ditesh
--
Postuar nga khoxha
ikub# 1702150016


Komente 0 Komente Para 19 ditesh
ikubINFO eshte kompania me e madhe shqiptare ne fushen e zhvillimeve software duke ofruar shebimet e saj ne sektorin publik, bankar, financiar, telekomunikacion dhe energjitik. Me nje staf me mbi 50...
Postuar nga khoxha
ikub# 1701310138

Komente 0 Komente Para 19 ditesh
TELEPERFORMANCE ALBANIA worldwide leader in the contact center services
Postuar nga lmulla
ikub# 1701310170

Komente 0 Komente Para 12 ditesh
Postuar nga khoxha
ikub# 1702070064


Komente 0 Komente Para 19 ditesh
ikubINFO eshte kompania me e madhe shqiptare ne fushen e zhvillimeve software duke ofruar shebimet e saj ne sektorin publik, bankar, financiar, telekomunikacion dhe energjitik. Me nje staf me mbi 50...
Postuar nga khoxha
ikub# 1701310133

Komente 0 Komente Para 19 ditesh
Contact Center for Teleselling, Inbound, Phone Collection Sviluppo App, Web Marketing, Mail Marketig, Social Marketing
Postuar nga lmulla
ikub# 1701310160

Komente 0 Komente Para 19 ditesh
Contact Center for Teleselling, Inbound, Phone Collection Sviluppo App, Web Marketing, Mail Marketig, Social Marketing
Postuar nga lmulla
ikub# 1701310167

Komente 0 Komente Para 19 ditesh
Contact Center for Teleselling, Inbound, Phone Collection Sviluppo App, Web Marketing, Mail Marketig, Social Marketing
Postuar nga lmulla
ikub# 1701310163

Komente 0 Komente Para 23 oresh
--
Postuar nga lmulla
ikub# 1702210010Komente 0 Komente Para 17 ditesh
Postuar nga lmulla
ikub# 1702020097

Komente 0 Komente Para 10 ditesh
Agjenci Punesimi
Postuar nga lmulla
ikub# 1702090131

Komente 0 Komente Para 20 ditesh
Agjenci Punesimi
Postuar nga lmulla
ikub# 1701300008

Komente 0 Komente Para 12 oresh
--
Postuar nga F.lo
ikub# 1702240159Komente 0 Komente Para 16 oresh
Postuar nga khoxha
ikub# 1702200130

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10