Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
“Mësimet e natës”, botohen 101 përralla të Betim Muços
Ato janë përralla që ai ua lexonte përpara gjumit Sagitës, Fedorës dhe Zinartit. Ata ishin frymëzimi i tij, dëgjuesit dhe kritikët e tij të parë. Më pas ato u bënë përrallat e të gjithë fëmijëve.
Romani “NILKON”, një letërsi ndryshe
Romani më i ri i shkrimtarit Fate Velaj “NILKON“ erdhi në planetin tonë të përbashkët gjeografik i shkruar diku tjetër, në një planet shpirtëror si një identifikim i botës kulturore. Për herë të parë, lexuesi ka në duar një letërsi tjetër. Një letërsi ku në mënyrën më unikale e të palëvruar më parë, përmblidhen në një të vetme disa elemente të krijimtarisë artistike si piktura, fotografia dhe letërsia. Pra, kemi një krijimtari artistike totale, gjithë përmbledhëse.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved