Salcë për të shoqëruar patatet dhe antipastat
 
Shperndaje
ikub#: 1805300142
Receta e Dites

Përbërësit
 
- 1 gote kos
- 1 luge mustarde kokërr
- 2 luge bishta qepesh te njoma 
- trumze
- borzilok
- kripe
 
Përgatitja
 
Përzieni kosin me një luge mustarde kokërr, pak kripe dhe dy luge bishta qepesh te njoma te grira me pas shtoni erëzat e tjera sipas dëshirës si borzilok, majdanoz, trumze, mente etj. Shtoni dy luge ujë te vaket dhe përziejini te gjithë përbërësit mire ne mënyrë qe te përftoni një mase homogjene rregulloni me kripe dhe salca është gati. Me këtë salce mund te shoqëroni patate te ziera apo te skuqura, sallata apo antipasta. Është një recete e lehte për tu përgatitur dhe shijshme.
 
[I ngjashëm: Patate dhe speca me rigon ]
Shfleto artikuj te tjere per: GATIMI PATATE RECETA SALCA

Marre nga ikub.al





 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved