Recetë gatimi: Fileto pule me vezë
 
Shperndaje
ikub#: 2005210008
Tashmë ju mund të krijoni edhe një salcë me vezë...
FOTO GALERI
Pulë me salcën e vezëve është një recetë e marrë nga libri "Shkenca në kuzhinë dhe arti i të ushqyerjes mirë" nga Pellegrino Artusi, shkrimtar dhe kritik letrar italian, i konsideruar si "babai" i gastronomisë italiane. Pulë me salcën e vezëve është një recetë e thjeshtë dhe shumë e shijshme që mund të bëhet shpejt në tigan ose në një pjatë tavë, në varësi të sasisë së pulës. Përbërësit janë: 
1. Gjoks pule, 700-800 gram.
2. Gjalpë, 50 gram. 
3. Dy vezë.
4. Gjysmë-Limoni.
5. Rozmarinë
6. Miell
7. Kripë
8. Piper i zi.
Shfletoni galerinë për të mësuar përgatitjen. 
 
 
loading...




Shfleto artikuj te tjere per: GATIM KUZHINE PULE RECETE VEZE

Marre nga ikub.al


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved