Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Të ngacmon shefi? Tre skenarë dhe tre këshilla
Për psikologet, ne një rast te tillë, dallohen tre tipe skenarësh, dhe ne përputhje me to, ata japin dhe nga një këshillë.
6 zakone të dëmshme që prishin produktivitetin tuaj gjatë ditës
Të gjithë kemi përjetuar momente zhgënjyese ku përgjegjësitë tona bëhen aq të mëdha dhe aftësia jonë për t'i përmbushur ato duket e pamundur.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved