Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Disa arsye pse Gjeorgjia nuk do ju ikë nga mendja
Gjeorgjia gjithmonë ka qenë një përplasje kulturash duke qenë e rrethuar në kufij me Rusinë dhe Turqinë, Armeninë dhe Azerbajxhanin, dhe shumë pranë kufijve të Iranit.
Mrekullia në ditët e Egjiptit modern
Mrekullia, kjo magji e natyrës apo e perëndive, ka kurjozuar njeriun prej mijëra shekujsh. Çfarë mund ta shpjegojë mrekullinë përveçse ndërhyrja hyjnore. Këto duken se shfaqen në jetën e përditshme, nëpër rrugë, nëpër shtëpi në Egjipt ndërsa ky vend jeton tani ditët e tij moderne.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved