Tipi dhe numri i aktit  
Data e aktit Nga:    Deri:   
Numri i fletores zyrtare Nga:     Deri:    
 
   

✖Mbyll
Detajet e Aktit
Titulli: Për normat e projektimit të banesave.
Tipi i Aktit: Vendim i KM
Numri i Aktit: 567
Statusi i Aktit: Ne fuqi
Data e Aktit: 06.12.1993
Data e aprovimit te Aktit: 06.12.1993
Numri i neneve: --
Numri i fletores zyrtare: --
Data e fletores zyrtare: --
Aktiviteti: I Papërcaktuar
Propozuar nga: Ministria e Ndërtimit, Strehimit dhe Rregullimit
Pershkrimi i Aktit: Për normat e projektimit të banesave.
Tivari Studio
Permbajtja e Aktit 
  
Permbajtja: REPUBLIKA E SHQIPERISE
Keshilli i Ministrave

VENDIM
Nr.567 Date 6.12.1993

PER
NORMAT E PROJEKTIMIT TE BANESAVE

Me propozimin e Ministrise se Ndertimit, te Strehimit dhe
Rregullimit te Territorit, Keshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1. Miratimin e normativave te projektimit te banesave sipas
studimit te bashkelidhur, te kryer nga ISPN-ja.
2. Keto normativa do te jene te detyrueshme ne projektimin e
banesave qe financohen nga shteti.
3. Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 335, date 6.9.1989
"Per normativat e projektimit te banesave", shfuqizohet.

Ky vendim hyn ne fuqi menjehere.

KRYETARI I KESHILLIT TE MINISTRAVE
ALEKSANDER MEKSI

Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: admin
ikub #:
312060020