0 0
5
 
Detajet e Aktit
Titulli: Për tarifat e studimit,projektimit,drejtimit dhe kolaudimit të veprave të ndërtimit.
Tipi i Aktit: Vendim i KM
Numri i Aktit: 444
Statusi i Aktit: Ne fuqi
Data e Aktit: 05.09.1994
Data e aprovimit te Aktit: 05.09.1994
Numri i neneve: --
Numri i fletores zyrtare: --
Data e fletores zyrtare: --
Aktiviteti: I Papërcaktuar
Propozuar nga: Ministria e Ndërtimit, Strehimit dhe Rregullimit
Pershkrimi i Aktit: Miratimin e tarifave te studimit ,projektimit , drejtimit te punimeve dhe kolaudimit te veprave te ndertimit te financuara me fonde shteterore ,qe i bashkengjiten ketij vendimi.
Permbajtja e Aktit 
  
Permbajtja: REPUBLIKA E SHQIPERISE
Keshilli i Ministrave

VENDIM
Nr.444 Date 5.9.1994

PER
TARIFAT E STUDIMIT, PROJEKTIMIT,DREJTIMIT DHE
KOLAUDIMIT TE VEPRAVE TE NDERTIMIT


Me propozim te Ministrise se Ndertimit,te Strehimit dhe
Rregullimit te Territorit, Keshilli i Ministrave


V E N D O S I:

Miratimin e tarifave te studimit ,projektimit , drejtimit te
punimeve dhe kolaudimit te veprave te ndertimit te financuara me
fonde shteterore ,qe i bashkengjiten ketij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë

KRYETARI I KESHILLIT TE MINISTRAVE
ALEKSANDER MEKSIKomente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: admin
ikub #:
 5
409050002

   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
Artan Shirqi
Para 12 ditesh  
  
Nr.444 Date 5.9.1994
     
FATMIR DUKA
Para 12 ditesh  
  
Lutemi te na hapni VKM Nr..444 DAT 5.9.1994 mbi Tararifat e Studim ,Projektim , Drejtim dhe Kolaudim te punimeve te Ndertimit.
     
gjon necaj
Para 3 muajsh  
  
Lutemi na hapni VKM per arsye pune.
     
adnand tocila
Para 11 muajsh  
  
na duhet per pune
+5     
begi
Para 29 muajsh  
  
Permbajtja: REPUBLIKA E SHQIPERISE
Keshilli i Ministrave

VENDIM
Nr.444 Date 5.9.1994

PER
TARIFAT E STUDIMIT, PROJEKTIMIT,DREJTIMIT DHE
KOLAUDIMIT TE VEPRAVE TE NDERTIMIT

+15     Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


keit

spitaliamerikan

as