Tipi dhe numri i aktit  
Data e aktit Nga:    Deri:   
Numri i fletores zyrtare Nga:     Deri:    
 
   

✖Mbyll
Detajet e Aktit
Titulli: Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Tipi i Aktit: Vendim ( i shkurtuar )
Numri i Aktit: 2462
Statusi i Aktit: Ne fuqi
Data e Aktit: 10.07.2009
Data e aprovimit te Aktit: 18.09.2009
Numri i neneve: --
Numri i fletores zyrtare: 137
Data e fletores zyrtare: 18.09.2009
Aktiviteti: Shtetas i vdekur
Propozuar nga: --
Pershkrimi i Aktit: Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, me vendimin nr.2462, datë 10.7.2009, vendosi shpalljen të vdekur të shtetasit Shyqyri Xhevit Matopalaj.
Tivari Studio
Permbajtja e Aktit 
  
Permbajtja:

 Vendim

(i shkurtuar)

 

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, me vendimin nr.2462, datë 10.7.2009, vendosi shpalljen të vdekur të shtetasit Shyqyri Xhevit Matopalaj.

 

Kërkuesja

Nafije Matopalaj

Shfleto artikuj te tjere per: SHTETAS I VDEKUR
Postuar nga: admin
ikub #:
907100027