Tipi dhe numri i aktit  
Data e aktit Nga:    Deri:   
Numri i fletores zyrtare Nga:     Deri:    
 
   

✖Mbyll

Tema (Deklara.)
Nuk ka nen-kategori
Deklaratë, Nr. 3, datë 10.05.2007
Për Kosovën.
Zgjidhjen e shpejtë të statusit së Kosovës për sigurinë e stabilitetin në rajon.

Deklaratë, Nr. 1, datë 01.09.2003
Deklarate e Kuvendit te Shqiperise.
Kuvendi i Republikes se Shqiperise u njoh me deklaraten e Kuvendit te Serbise, e cila shprehet ne menyre te njeanshme mbi statusin e ardhshem te Kosoves, ne suazen e Unionit Serbi Mali i Zi.

Deklaratë, Nr. 2, datë 07.05.2007
Për vizitën e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zotit George W. Bush, në Shqipëri më 10 qershor 2007
Vizita e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zotit George W. Bush, në Shqipëri më 10 qershor 2007

Deklaratë, Nr. 1, datë 19.11.2001
Deklarate e Kuvendit
Me 17 nentor 2001 u zhvilluan ne Kosoven e lire zgjedhjet e para te pergjithshme pluraliste, te lira e te ndershme, per Parlamentin e Kosoves, i cili do te konstituoje Qeverine, Presidentin dhe te gjitha institucionet, konform kornizes aktuale kushtetuese.

Deklaratë, Nr. 1, datë 21.03.2007
Deklaratë falenderimi.
Falënderojmë Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kongresin, Departamentin e Shtetit e të Mbrojtjes dhe u shprehim mirënjohjen tonë për projektligjin (HR 987 PCS dhe S 494 ES), me anën e të cilit Shtetet e Bashkuara mbështesin zgjerimin e mëtejshëm të NATO-s dhe bëjnë thirrje për pranimin e Shqipërisë në Aleancën e Atlantikut të Veriut (bashkë me katër vende të tjera: Kroacinë, Maqedoninë, Gjeorgjinë dhe Ukrainën), duke i ofruar ftesën e pranimit në Samitin e NATO-s të vitit 2008.

Deklaratë, Nr. 1, datë 05.11.2001
Kuvendi i Republikes se Shqiperise.
Zgjedhjet parlamentare te 17 nentorit, si zgjedhje demokratike e pluraliste ne Kosove, do te zhvillohen ne nje klime te qete, me pjesemarrje masive te te gjitha grupeve perfaqesuese ne Kosove.

Deklaratë, Nr. 1, datë 20.11.2006
Deklaratë e Kuvendit.
Deklaratë e Kuvendit.

Deklaratë, Nr. 1, datë 09.03.2001
Kuvendi i Shqiperise, deklarate
Deklarate mbi situaten ne Maqedoni e Kosove

Deklaratë, Nr. 1, datë 06.09.2004
Deklarate e Kuvendit te Republikes se Shqiperise.
Kuvendi i Republikes se Shqiperise, pasi u njoh me aktet e dhunes te ushtruara ndaj emigranteve shqiptare ne Athine e ne qytete te tjera greke dhe sidomos me vrasjen e shtetasit shqiptar Gramoz Palushi.

Deklaratë, Nr. 2, datë 01.06.2000
Për Kosovën.
Për Kosovën.

Deklaratë, Nr. 2, datë 01.04.2004
Deklarate e Kuvendit te Republikes se Shqiperise mbi rezoluten e Kongresit Amerikan
Deklarate e Kuvendit te Republikes se Shqiperise mbi rezoluten e Kongresit Amerikan

Deklaratë, Nr. 1, datë 18.01.1999
Për Kosovën.
Me anë të kësaj deklarate, Kuvendi konfirmon edhe njëherë se populli i Shqipërisë nuk do t'i lërë për asnjë çast vellezërit kosovarë në mëshirën e serbomedhenjeve gjakatarë. E ardhmja e Kosovës është e lidhur me të ardhmen e Shqipërisë dhe të të gjithë rajonit.

Deklaratë, Nr. 1, datë 18.03.2004
Deklarate e Kuvendit te Republikes se Shqiperise lidhur me ngjarjet e diteve te fundit ne Kosove.
Deklarate e Kuvendit te Republikes se Shqiperise lidhur me ngjarjet e diteve te fundit ne Kosove.

Deklaratë, Nr. 1, datë 16.03.1995
Për zhvillimet Ekonomike e Monetare.
Zhvillimet Ekonomike e Monetare.


1